
Disse sjokoladepinnene er veldig enkle å lage, og morsomme å servere sammen med varm melk, slik at du får hjemmelaget varm kakao.
Sjokoladen smelter, og man får ikke bare deilig varm kakao, men også myk og varm sjokolade på pinne.

Her får du oppskriften:

Sjokoladepinner til varm kakao
400 g mørk sjokolade smeltes i mikroovnen (30 sekunder om gangen, rør mellom hver gang). Hell sjokoladen ut i en firkantet form og stikk lange kanelstenger i når sjokoladen begynner å stivne.
Skjær i firkanter.
Når du får lyst på varm kakao er det bare å varme melk og ha en sjokoladepinne i hver kopp.
Kjempegodt på tur også!
Og fine å gi bort som en liten gave. (Ha et par stykker i en fin kopp med ha cellofan rundt.)
Foto: Franciska Munck-Johansen
Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Hei, dette både såg og høyrdes godt ut .Ville prøva å lage sånne sjokoladepinner sjølv, men finn berre vanlige,korte kanelstenger . Kor fann du dine,lange?? Blir ikkje det same når kanelpinnen knapt stikk opp av melka i koppen
Hei Gjertrud
Jeg fant lange kanelstenger på Søstrene Grene. 🙂
Jeg fant også disse på nett. De er 25 cm lange.
Beste hilsen
Franciska 🙂
https://kalimera.no/index.php/kanelstenger.html