Stua vår har fått en makeover!

https://www.facebook.com/franciskasvakreverden/videos/1362542293778596/

Husker du at jeg la ut dette innlegget?

Ja, jeg vet, det, det er ganske tullete å først pynte til jul, og så begynne å male stua. Men det er litt typisk meg. Jeg har lenge gått og ventet på den nye malingen fra Pure & OriginalLicetto, så da jeg først fikk muligheten, var det bare å hive seg rundt.

Grunnen til at Licetto-malingen er så interessant, er at den gir en helt fløyelsmatt overflate, samtidig som den er utrolig slitesterk og ikke minst vaskbar. Dette er malingens Rolls Royce. Den er faktisk så sterk at den blir brukt i barnehager og skoler. Det er også en veldig miljøvennlig maling, som avgir lite lukt. Den tynnes med vann og er utrolig enkel å male med. Jeg grunnet ikke og brukte bare ett strøk. Jeg er ganske så utålmodig av meg, så det passer meg utrolig godt. Licettomalingen kan bestilles her.

Fargen jeg har brukt heter North Sea Silt. Den har den helt riktige blandingen av grå og beige. En utrolig flott farge. Jeg har den samme på kjøkkenet, men her har jeg brukt Fresco, som gir en flott struktur. Se mer HER.

Her ser du litt før og etter bilder!

Licetto_2


Slik så stua vår ut før. Jeg var godt fornøyd, men hadde lyst på et litt lunere uttrykk.

Licetto_4


Slik ser den ut i dag, med ny maling og pyntet til jul.

Licetto_1


Her ser du før-bilde litt lenger fra.

Licetto_13


Og slik ser det ut etter.

Her er litt flere bilder 🙂

Licetto_6Licetto_7Licetto_8Licetto_9

Slik ser juletreet vårt ut i år. Jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg skulle si ja til å ha kunstig juletre, men jeg er kjempefornøyd med det. Jeg synes fortsatt et ekte tre er det aller fineste, men det er utrolig deilig å bare kunne ta det rett frem fra esken ferdig med lys, juletrefot og alt, og når man er ferdig er det bare å pakke det sammen igjen. Pynten vår er en salig blanding av hjemmelagde ting, julekuler kjøpt de siste 20 årene og papirklipp som jeg laget i fjor sammen med barna. 🙂

Licetto_11Licetto_10pure-original-can01

Klikk her for mer inspirasjon!

Du kan bli VIP medlem hos Pure & Original ved å klikke her. Det er gratis og da får du alle nyhetene først! Du får også spennende tilbud og konkurranser.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Bestilling av bok 1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *