Se disse utrolige før- og etter bildene!

28_725237877_xl


Jeg elsker før- og etterbilder. Det er så gøy å se hvordan det kan bli.

Marianne med bloggen Marianne Haga Kinder har gitt huset deres litt av en makeover! Og jeg har fått lov til å dele bildene. Marianne er kjent for sin gode smak, og har en svært inspirerende blogg, som absolutt kan anbefales. Du finner den HER.

Da de flyttet inn i huset var det et blått og litt gammeldags kjøkken som lå trangt og upraktisk til (Se bildet over). De valgte derfor å rive hele kjøkkenet, og bygge nytt i etasjen over, der det før var en kontorplass.

28_2035093853_xl


Slik så rommet ut før.

DSC_7973


Og slikk ble det! Lekkert og delikat med flotte hvite metrofliser og flott kjøkken som er spesialbestilt og satt opp av egen håndverker. Kjøkkenet er spraylakkert i fargen Matrix fra Jotun Lady. Som benkeplate er det valgt marmor. Se mer info om renovasjonen her.

DSC_7976-2


Kjøkkenet har også fått en koselig spiseplass, med utgang til en hyggelig terrasse.

28_1299008768_xl-1


Kjøkkenet har åpen løsning til stua. Slik så det ut før.

DSC_7961

Og slik ser det ut nå! Se så stor forskjell det ble når veggen ble revet ned. Nå er det et stort og åpent rom. Kjøkkenet har fått en praktisk beliggenhet ret ved spisestuen og med utgang til terrassen. Den grå veggen er malt i fargen Elephant Skin fra Pure & Original.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Bestilling av bok 3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *