Vinn 3 gullmedlemsskap til Lifesum!

Lifesum

Jeg elsker apper som gjør livet enklere! Og jeg har fått en ny favoritt!

Lifesum er en svensk app som blir brukt av 14 millioner mennesker over hele verden. Appen er laget slik at det skal være enklere å leve et sunt og godt liv, og den kan hjelpe deg med å gå opp eller ned i vekt hvis du ønsker det.

De har en egen test som hjelper deg til å finne ut hvilket opplegg som passer deg best. Du får hjelp og masse gode tips til å nå målene dine. Du kan også legge inn hva du spiser i løpet av en dag og vekten din, da får du hjelp til å spise og trene bedre for å nå målene du setter deg. Jeg har brukt appen siden januar i år og er strålende fornøyd.

Appen er gratis og den kan lastes ned HER.

Du kan også velge et gullmedlemsskap, da får du et eget personlig opplegg med forslag til masse gode oppskrifter som passer til akkurat deg og mye mer.

Jeg gir nå bort tre 12 måneders gullmedlemsskap til en verdi av 400 kr per stk!

Konkurransereglene er enkle!

  • Alt du trenger å gjøre er å følge Lifesum på Facebook, for sunnere oppskrifter og inspirasjon! Klikk HER!
  • Legg igjen en kommentar, slik at jeg finner deg.

Vinneren trekkes 12. september!

Du får en ekstra sjanse for å vinne hvis du laster ned appen, skriv det i kommentaren.

Lifesum 2

Jeg liker særlig godt disse tre oppleggene, og bruker dem litt om hverandre.

Jeg bruker dem både for å holde vekten og for å gå ned litt hvis det trengs, men aller mest for å leve sunt. Det jeg liker særlig godt er at man kan spise seg god og mett og får i seg alt kroppen trenger. Noe av det viktigste for meg er ikke å veie lite, men å leve sunt, appen hjelper meg til å finne og huske på å spise de gode alternativene.

Det er ekstra positivt at man får forslag til oppskrifter, både til frokost, lunsj, middag og mellommåltider. Jeg synes ofte det vanskeligste er å finne på noe godt og sunt, og her er det masse god inspirasjon å få.

Dette er noen av favorittoppskriftene mine, som man får tilgang til som gullmedlem, deilig å kunne la seg friste av gode og sunne oppskrifter.

Lifesum 3Lifesum 4
Følg Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂
Her kan du bestille Franciskas fristende kaker

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *