Gullmarsstrand – en skjult perle på Sveriges vestkyst

Gullmarsstrand

Siste helg var vi på et helt fantastisk sted!

Gullmarsstrand, ligger rett ved Lysekil, under tre timer fra Oslo og bare halvannen time fra grensen. Jeg hadde aldri hørt om stedet før, og de har heller ikke gjort mye for å reklamere for seg. Men dette er virkelig en perle.

Vi kjørte på små koselige veier med kornåkrer på begge sider, kyr som sto late i sommervarmen, og etter en liten stund kom vi til en lun vik og vi kjørte inn i en koselig liten sørlandsby med små hvitmalte hus, blomstrende hager og hvite gjerder.

Vi var ekstra positivt overrasket da værmeldingen hadde vist 15 grader, regn og vind. Men det ble ikke sli. Det ble sol og 20 grader i stedet. Vi ble fortalt at det ofte var slik, forde de ligger helt ute ved kysten, så har de mange flere soltimer og bedre vær enn mange andre steder i nærheten.

Og best av alt! Jeg har fått lov til å gi bort et luksus spaopphold her for to personer! Følg med! Jeg legger det ut i morgen!

Gullmarsstrand_2Gullmarsstrand_1Gullmarsstrand_7

Vi fikk et stort og koselig familierom med god plass til oss alle fire. Rommet var holdt i duse maritime farger og utsikten var helt fantastisk.

Gullmarsstrand_13

Gullmarsstrand består av mange ulike mindre hus. Noe som gir stedet en følelse av et gammeldags badehotell. Det største huset inneholder restaurant med flere koselige rom og ulike sitteplasser. De fleste med flott utsikt til havet.

Gullmarsstrand_14Gullmarsstrand_12

Frokosten serveres i den store lyse frokostsalen. Her var det masse godt å velge mellom. Barna storkoste seg og spiste pannekaker og bacon i lange baner.

Gullmarsstrand_17

Lunsjen ble servert på verandaen. Deilig kaldtbord med mange gode retter inspirert av omgivelsene.

Middag500-1

Middagsrestauranten ligger helt ute i havgapet og har store glassflater på tre sider. Maten var fantastisk god. Gourmetmat hvor det virkelig var tenkt over detaljer og smak.

Desserter

Dessertene var også et kapittel for seg. Lekre små kreasjoner.

Brød

Og brødet! OMG! Det var så godt at jeg måtte spørre kokken om oppskriften. Jeg fikk den! Og deler den selvfølgelig med dere. Den kommer en av de nærmeste dagene!

Gullmarsstrand_19Skjermbilde 2016-07-14 kl. 19.11.00

De har et eget spabad som de kaller for Sinnenes havbad. Her er det noe for alle sanser. Det ligger på påler ute i havet og her kan man både bade, gå i badstu, eller bare slappe av og nyte livet.

Gullmarsstrand_15

Dette er også et sted hvor det er tenkt på mange små, men viktige detaljer. Som denne fine vannbeholderen, der man alltid kunne hente seg iskaldt vann.

Vi hadde tre fantastisk fine dager, med bading, krabbefiske, spa, koselige turer, minigolf og ikke minst utrolig god mat. Dette kan virkelig anbefales både med og uten barn.

Klikk her for å se mer! 

Gullmarsstrand_26

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *