Da er sommerferien bestilt

Skjermbilde 2016-05-18 kl. 16.05.19

I år går turen til Mallorca. Vi har leid dette huset gjennom Airbnb sammen med gode venner.

Har du vært på Mallorca eller skal du hit? Hva er de beste tipsene dine? Hvilke steder kan du anbefale å besøke? Eller anbefale å gjøre?

Skjermbilde 2016-05-18 kl. 13.20.20Skjermbilde 2016-05-18 kl. 13.20.33

I fjor overrasket jeg to venninner med tur til Mallorca, (les mer om den turen her). Palma er en av favorittbyene mine, og her er stedene jeg kan anbefale å besøke:Port Blanc

Port Blanc ligger med en flott sjøutsikt og har en sofistikert maritim atmosfære, med lekre uteplasser og spennende mat. Se mer HER!


Tast Club

Tast Club er en uoppdaget perle i Palma. En restaurant som det ikke reklameres for men som folk finner på anbefaling. Her er det lite turister og autentiske smaker. En møteplass for lokalbefolkningen med høyt hvelvet tak og glitrende lysekroner. Se mer HER!

Abaco

Dette er et sted du aldri finner hvis du ikke vet om det. Utenfra ser det ut som helt vanlige store gamle dører, men bak dørene ligger denne Alladins hule! Som tatt ut av et eventyr fra Tusen og en natt! Enorme blomster- og fruktoppsatser, fontener og store fuglebur sammen med gamle møbler og små spesielle bortglemte rom. Dette er stedet å gå for å få en drink før eller etter middag. Se mer HER.

Boathouse

Relaxed men kult sted å henge ut rett ved vannkanten i båthavna midt i Palma. Ferske ingredienser og ujålete mat med masse gode smaker. Her får du både frokost, lunsj og middag og coctails med dj-musikk på kvelden i helgene. Se mer HER.

Purobeach Palma

Purobeach er et livsstilskonsept med mat, drikke, lounge, pool og spa. Helt i hvitt, med marrokansk-inspirert innredning! Verdt et besøk bare for interiøret! Se mer HER.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *