Litt av en helg!

Skjermbilde 2016-04-11 kl. 19.04.01


Jeg var egentlig usikker på om jeg skulle dra! Våknet dagen før og var skikkelig forkjølt og hadde mest av alt lyst til å bli under dyna og bare kose meg hjemme i helgen. Men når United Influencers inviterer til Kick off, pleier det å være alt annet enn kjedelig, jeg bestemte meg derfor for å bli med uansett.

Og det ble litt av en helg!

Turen gikk til Strømstad Spa. Det ligger helt nydelig til rett ved sjøen, med flotte uteplasser og et stort spa-anlegg. Restauranten er også verdt et besøk. Høyt til taket, flott plankevegg og et helt fantastisk maleri av Zena Holloway, som er laget spesielt til dem. Jeg snek meg inn i restauranten på dagen for å få tatt litt bilder til dere! 😉

Frogner leilighe_18Frogner leilighe_19Frogner leilighe_20 Frogner leilighe_25

Vi startet dagen med masse spennende foredrag, noen dro på Rib-tur og andre på spa og det var flere artige Instagram-konkurranser med helt vanvittige premier for mer enn 65 000,- Blant annet en flott diamant ring fra Thune! Det var bloggkollegaen min Linda med bloggen Hviit som stakk av med hovedpremien! Gratulerer Linda!

introbilde

Her er litt av den fine gjengen fra interiørkatagorien. Fra venstre; Marianne Haga Kinder, Trine Midttun, Annette Thorsbye, Mads Nickolay Molvik, undertegnede og Christian Thorsbye.

Frogner leilighe_22

Det er ikke så mye som skal til for å lage en god velkomstdrink. Boblevann med jordbær og mynteblader. Veldig godt!

3-3


Foto: Annette Thorsbye

Fine Mads med bloggen by Mads Magazine har blitt en god venn og er en av de fineste personene jeg har møtt.

Frogner leilighe_23

Vi ble overrasket med hele to intimkonserter på kvelden, ikke verst når man tenker på at vi bare var rundt 75 personer. Morgan Sulele sto på scenen og Vinnie hadde comeback med Paperboys. Kjempegøy!

Frogner leilighe_24

Foto: Cecilia Flatum

I går da vi skulle dra hjem ble fire av oss spurt om ikke vi kunne bli med i en liten reklamefilm for Mini. Lite søvn og ikke den beste formen, men man får jo bare stille opp, greit så lenge man kan ha på seg solbriller.

Her er vi i action! Marianne med bloggen Marianne Haga Kinder og Camilla med bloggen Treningsfrue kjører.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *