Vinn lekre kvalitetsputer til en verdi av 2 396,-

Skeidar_02


I dag er det den Internasjonale Søvndagen, og jeg feirer sammen med Skeidar, ved å gi bort to sett, med to Jensen TempSmart kvalitetsputer til en verdi av 1198,- per sett!

Jensen puter


Konkurransereglene er enkle, alt du trenger å gjøre er:

  1. Lik Skeidar på Facebook, klikk her!
  2. Skriv en kommentar med navnet på en venn, som du har lyst til å dele premien med, da kan dere vinne et sett med to puter hver! (Du kan gjerne skrive flere kommentarer med navnet på flere ulike venner.)

Vinneren trekkes 13. april!

Lykke til!

TempSmart putene fra Jensen har en «temperaturkontroll», som aktivt balanserer temperatursvingningene som forårsaker urolig søvn. Flere millioner mikrokapsler tilpasser seg hudens klima ved å absorbere, lagre og frigi overflødig varme etter behov. Det gjør at du vil svette og fryse mindre og får en bedre søvnkvalitet. Putene har et fyll som holder spensten lenge og de tåler å bli vasket gjentatte ganger.

Visste du at man anbefaler å bytte ut hodeputen annethvert år?

Skeidar er spesialist på senger og madrasser. De har et stort utvalg av kvalitetsmadrasser fra blant annet Jensen, Svane og Wonderland,  og de har også mange fine soveromsmiljøer. Her får dere litt gode tips til å skape det miljøet du liker best:

Skeidar_04


Avslappende
En behagelig spa-stemning skaper du med rene, hvite vegger og naturlige materialer. Velg sengetøy, pynteputer og gulvteppe i avstemte farger.

Skeidar_02


Naturlig miljø
Du skaper et sart og moderne soverom ved hjelp av duse beige, grå og hvite nyanser. Bland forskjellige strukturer for å skape spenning i interiøret. Naturlige innslag som tre, perlemor, fjær og ull passer godt inn.

Skeidar_01


Boutique Hotell
En flott hodegavl, hvitt sengetøy i en god kvalitet og mange puter er et must for å skape hotellstil på soverommet. Luksuriøse materialer som skinn, krom og sotet glass, et mykt gulvteppe og lekre lamper setter prikken over i-en. Mørke farger gjør rommet lunt.

Skeidar_03


Hyttekos
Rutete tekstiler, deilige ullpledd, lammeskinn og ulltepper på gulvet passer perfekt på hytta. Oppbevaringsmøbler i grovt treverk og rottingkurver er flott til oppbevaring. Lanterner i tre skaper stemning når mørket faller på.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *