Oi, jeg har vist tråkket noen skikkelig på tærne!

Be kind


Jeg hadde ikke trodd at et innlegg med en flott forvandling, kunne få så mange til å skrive så mye negativt!

I går la jeg ut innlegget med Annette & Christians, etter min mening, helt fantastiske hytteforvandling, og jeg har fått mange hundre kommentarer, som langt i fra alle var positive.

Personlig synes jeg det ble helt fantastisk fint! Ja, det er ganske drastisk å male laftede tømmervegger, og jeg hadde nok ikke turt å gjøre det selv, men det er jo akkurat det som er så bra med interiør, man bestemmer helt selv hvordan man vil ha det. 🙂

Jeg synes det er både modig og flott det de har gjort! Alle hytter må jo ikke se like ut! Hurra for at noen tør å gjøre det de selv liker best!

12-2


Jeg må berømme dere som leser bloggen min, for dere står frem som et godt eksempel på at det alltid er mulig å holde en saklig og fin tone. Ingen negative kommentarer her. Og jeg må også berømme alle dere som er uenige, men som likevel klarer å skrive det på en hyggelig måte. Det gjør jo ingenting at man er uenig.

Jeg tar selvfølgelig ikke dette personlig, det er jo ikke en gang jeg som har gjort forandringene. Men det er interessant å se hvor lite som skal til for at noen hvesser pennen.

Svært mange var utrolig positive og likte forandringene svært godt, andre var uenige, men skrev det på en veldig hyggelig måte, og så var det kommentarer som disse:

 • Uff da.. Ødelagt de fine tømmerveggene dine, dette kommer du til å angre på
 • Altfor HVITT og sterilt
 • Utrolig stereotypt
 • Synd å «ødelegge» så nydelige vegger
 • Tror jeg hadde slitt litt med å bli varm i den stua
 • Hvor ble kosen av ?
 • Sterilt og hvitt!!
 • Synes det er skammelig at alle lafta veggene er blitt malt!
 • Ka har du gjort!
 • Hvor ble det av sjarmen?
 • Uff og der forsvant kosen
 • Veldig stor forandring, men ikke pent. Hvit inne, kaldt og hvit ute. Ikke mange varme følelser her

Jeg forventer aldri at dere som leser innleggene mine skal være enige med meg, og jeg synes det er viktig at alle får ha sin stil og sine meninger. Men det er jo mange måter å si det på. 🙂

Jeg kan ikke la være å tenke på om de som skriver slikt, hadde sagt det samme, og på samme måten om de sto hjemme i stua ansikt til ansikt, til de som de sier det til. Antakelig ikke, for det hadde jo vært skikkelig uhøflig. Men det er jo akkurat det som skjer. Man mottar beskjeden hjemme i stua rett fra den personen som sier det. Dette er ikke noe som er sagt i fortrolighet, dette er noe som er sagt høyt og tydelig, slik at alle kan høre det.

Hva synes dere? Er det greit å skrive slikt?

7-3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *