Har du hytte?

12-2


Da er dette innlegget for deg!

Noen velger å beholde hytta akkurat slik den alltid har vært, med den nostalgiske følelsen det gir, mens andre velger å skape drømmehytten, akkurat slik de selv ønsker den skal være.

Annette & Christian, som er to av mine gode bloggvenner, har på bare 6 uker forvandlet en helt tradisjonell hytte til noe virkelig utenom det vanlige!

De har gitt meg lov til å vise før- og etter bilder, og dele noen av de beste tipsene deres!

Resultatet er helt fantastisk! Se bare her!

Soverommet:

1-3


Før

2-4


Etter
For en forvandling! Man skulle ikke tro det var samme rom. De hvite veggene og de vakre stoffene fra Mulberry, sammen med skinn og sengeteppet i lin er med på å skape en harmonisk helhet. Legg merke til døren, som er en kjempebra løsning når man har liten plass. De kjøpte hengsler i nettbutikken R Bergersen. Treplaten kjøpte de på Bauhaus (Det er en 90 cm bred benkeplate i heltre. De beiset platen med et strøk nattsort beis fra Flügger og skrudde på et skinnhåndtak. En rimelig og ikke minst veldig stilig løsning. Jeg liker også at de har fokus på gjenbruk og har brukt mange av tingene som sto i hytta fra før. Lampene på veggen ble for eksempel spraymalt svarte. Se mange flere detaljer fra forvandlingen her.

10-4


Før

11-3


Etter
I motsatt ende av soverommet har de laget en genial ekstraseng! Enkeltsengen sto på hytta fra før, men med ny kappe og lekre puter fikk den et helt annet uttrykk! Legg også merke til de flotte polstrede panelene som Anette har laget selv. De er rammet inn med massive jernnagler som er kjøpt i Marrakech. Utrolig fint!

Kjøkkenet:

1


Før

11-1


Etter
Det er helt utrolig hva hvitmaling kan gjøre. Den gamle kjøkkeninnredningen ble bevart, men malt hvit. Benkeplaten ble beiset. Flisene over kjøkkenbenken er prikken over i-en. De går igjen flere steder på kjøkkenet. legg også merke til det fine rutemønsteret som er malt på gulvet.

13-683x1024


De beholdt det gamle kjøkkenbordet og stolene, men ga det et nytt og fresht uttrykk med store nagler og maling. Teglstensveggen var der også fra før og sammen med den gamle vedovnen blir det en flott blanding av nytt og gammelt. Se flere detaljer fra oppussingen av kjøkkenet her.

Stua:

1-2


Før

12-2


Etter
Den store åpne peisen var en viktig grunn til at Annette & Christian kjøpte hytta. Mange advarte dem imot å male de laftede veggene, men du verden så flott det ble! Gulvet har de bare slipt og resultatet er utrolig fint!

9


Før

7-3


Etter
Sofaen og hjørneskapet ble med videre, men de er ikke til å kjenne igjen! Hjørneskapet fikk malte felt og sofaen ble trukket om. Se mer her. Jeg elsker Annetes Layertable bord, som hun har designet selv, og som hun selger på bestilling, og den flettede hengestolen fra Lykkelig på Haver er jo bare helt fantastasik.

introbilde-11


Annette & Christians beste tips til deg som vil forvandle hytta!

Start med en plan. Lag en idéplansje som viser ideen og stemningen til det ferdige resultatet (bruk gjerne Pinterest og interiørblader som inspirasjon). Hvis man holder seg tro til en rød tråd og en idé blir prosjektet gjennomført og bra! Her ser du idéplansjen som var den røde tråden deres gjennom hele prosjektet.

Hytte ide


Dere kan forresten se en flott artikkel fra hytta i denne utgaven av Vakre Hjem & Interiør!

Følg også med på bloggen til Annette & Christian. Her kommer det enda mer hytteinspirasjon fremover!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *