Vinn møbler og interiør til en verdi av 6 000!

11134156_464480600383990_3095538906418064063_n


Da har jeg en ny flott giveaway til dere!

Nå kan du og en venn vinne et gavekort hver, til en verdi av 3 000 kroner til Møblia.

Møblia er en 2400 kvadratmeter stor møbel- og interiørbutikk, med et stort utvalg av møbler og interiør i mange ulike prisklasser. De har en stor butikk i Vestby og i Svinesundparken i Halden. Men de har også en flott nettbutikk med et stort utvalg. Klikk her for å se hva du kan bruke gavekortet til!

Konkurransereglene er enkle, alt du trenger å gjøre er:

  1. Lik Møblia på Facebook, klikk her!
  2. Skriv en kommentar med navnet på en venn, som du har lyst til å dele premien med, da vinner dere et gavekort på 3000 kroner hver! (Du kan gjerne skrive flere kommentarer med navnet på flere ulike venner.)

Vinneren trekkes 12. april!

Lykke til!

Møblia er en frittstående møbelbutikk og har derfor et stort og spennende utvalg av møbler og interiør som man ikke finner alle andre steder. De har møbler i mange ulike prisklasser og her finner du dagens mest populære møbler samlet på ett sted.
De har et godt utvalg på møbler til stue og soverom, flotte bilder, spennende interiørting og mye mer. De forhandler også kvalitetssengene Viking beds, som er kåret til det beste madrassmerket tre år på rad. Det er kvalitetsmadrasser med høy komfort til en rimelig pris. Klikk her for å komme til nettbutikken deres. De har fri frakt ved kjøp av mer enn 1000 i nettbutikken frem til 20. mars!

Her ser du litt av utvalget deres:

Moblia 1Moblia 2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *