Det har jeg aldri gjort før – så det kan jeg helt sikkert!

Det har jeg aldri gjort før


Det er vel ingen hemmelighet at jeg gjerne kaster meg ut i ting jeg ikke har gjort før, og et av livsmottoene mine er disse ordene til Pippi. Men dette oppdraget var jeg veldig i tvil om jeg skulle si ja til!

Selv om jeg er fotograf, så er det stor forskjell på å ta interiørbilder og motebilder. Da jeg ble spurt om å gjøre mitt første store fashion shoot, hadde jeg derfor mest lyst til å si nei!

Er ikke det typisk oss kvinner, vi skal helst ha doktorgrad og lang utdanning før vi føler oss helt komfortable med å gjøre noe. Men veldig ofte så har vi langt større evner enn vi selv tror.

Jeg lot meg heldigvis overtale og vi hadde en utrolig hyggelig dag. Her ser du oss i action!

Nettskredder 4


Virre Vapp, som mange av dere kjenner fra de fine barneklærne de lager, har nå kommet med et helt nytt og spennende konsept!

De lager eksklusive kolleksjoner av klær, som bare finnes i et lite antall, men til helt vanlige priser. Og hvis man er med i VIP-klubben deres får man kjøpe ALLE nyhetene med 20 % rabatt. For bare et par dager siden ble den helt nye kolleksjonen deres lagt ut, Se mer her. Det er også utrolig kult at man kan få flere av de samme klærne til barna!

Det er også et kjempespennende prosjekt for deg som driver interiør eller klesbutikk. Her får man produkter som veldig få andre har, og man kan selv designe egne interiør og små kleskolleksjoner. Hvis du for eksempel kunne tenke deg å lage en liten kolleksjon av klær eller interiørtekstiler så kan du også gjøre det. Klikk her for å se mer!

Her ser dere litt av bildene jeg tok av den helt nye kolleksjonen deres! Klikk her for å se resten!

Hva synes du?

Nettskredder_06Nettskredder_07Nettskredder_08Nettskredder_10 Nettskredder_13Nettskredder_09

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *