Lyst på en liten sniktitt?

2


Det å lage omslag til en bok er litt av en jobb! Særlig når det er en kakebok!

Jeg holdt på til klokken ett på natta dagen før, bare for å bli ferdig med kakene! Ja, jeg vet, jeg burde ha tatt meg bedre tid på dagen, men det var bare et par andre deadlines som måtte holdes, sykt barn og trening på kvelden som gjorde at det ble nattarbeid på meg. Men, men, Photoshop får ta bort de verste mørke ringene under øynene! 😉 Mye enklere å stå bak kameraet, spør du meg!

Vi tok nesten 600 bilder! Ganske utrolig, men sant. Det var selvfølgelig mange ulike varianter og forlaget ønsket å ha minst 10 ulike posisjoner å velge mellom. Men det er ikke en gang sikkert at de vil ha meg på omslaget, kanskje blir det bare et bilde av en av kakene!

Vel, jeg fikk dem i hvert fall til å gå med på at dere fine lesere, kan få være med på å bestemme hvordan omslaget skal se ut!

Så snart de første forslagene til omslag er klare, legger jeg dem ut på bloggen. Da skal dere få lov til å stemme frem det omslaget dere liker best.

Hva tenker dere blir best? Et omslag med meg og kaker, eller bare med en kake? Legg gjerne igjen en kommentar! Jeg trenger virkelig hjelp til å velge her! 🙂

introbilde13


Jeg var så heldig at jeg fikk lov til å velge fotograf selv, og det var ikke et vanskelig valg. Jeg tilbrakte derfor det meste av dagen i går sammen med dyktige Annette & Christian! Vi er bloggkollegaer, vi jobber begge med å lage artikler til Vakre Hjem & Interiør, bor ikke så veldig langt fra hverandre og er også bloggkollegaer i United Influencers. Det var et utrolig hyggelig samarbeid, hvem vet, kanskje det blir mer samarbeid med oss fremover. Jeg har aldri sett på andre fotografer og stylister som konkurrenter, og jeg blir så glad når andre har det på samme måten. Anette & Christian er flotte mennesker, som i tillegg er utrolig dyktige med det de holder på med. Dere finner bloggen til Annette & Christian her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *