Vinn to flotte Gucci klokker!

Gucci3

Jeg har vært så heldig å få lov til å gi bort hele to flotte Gucci klokker fra eksklusive Nortime og dere kan velge mellom disse fire!

Konkurransereglene er enkle, alt du trenger å gjøre er:

  1. Lik Nortime på Facebook, klikk her!
  2. Skriv en kommentar med navnet på en venn, som du har lyst til å dele premien med, da vinner dere en klokke hver! (Du kan gjerne skrive flere kommentarer med navnet på flere ulike venner.)

Vinneren trekkes 5. april. Du velger da selv hvilke av de fire klokkene du ønsker.

Lykke til!

Gucci er det første motehuset som har tredd inn i «Swiss Made watchmaking»-industrien, og har vært presentert i over 40 år i klokkebransjen. Gucci var dessuten det første merket som introduserte klokker med armbånd (klokke og smykke i ett). Samtlige klokker er satt sammen for hånd på fabrikken i La Chaux-de-Fonds i Sveits. Gucci er et av de største merkene i luksussegmentet. Se mer her.

Nortime AS har gjennom de seneste 20 årene vunnet anerkjennelse som Norges ledende frittstående importør og grossist av eksklusive internasjonale merkevarer innen ur og optikk bransjen.

Produktene distribueres gjennom et selektivt begrenset utvalg av høyt kvalifiserte merkeforhandlere over hele landet. Nortime besørger alle funksjoner tilknyttet merkevarebygging, markedsføring, salg, logistikk, opplæring og service. Selskapet har egen serviceavdeling med landets ledende urmakere.

Nortime er medlem av Norges Urgrossistforening, og tilbyr kompetansehevende tiltak gjennom Nortime-Academy, en paraplybetegnelse for produkt- salgs- og teknisk relatert opplæring. De har mange andre flotte klokker å velge mellom også. Se mer her.

Nortime


*I siste uke spurte jeg dere hvilke to klokker dere ville jeg skulle gi bort, (da Nortime ba meg velge mellom de fire klokkene på det øverste bildet). Det var helt tydelig at dere likte klokkene, men det er jo umulig å velge, for dere likte alle fire omtrent like godt!

Jeg har nå fått Nortime med på at dere kan velge mellom alle fire klokker!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *