4 millioner takk!

Franciska Munck-Johansen


4 millioner, det er virkelig et helt svimlende tall!

Så mange sidevisninger har jeg utrolig nok hatt til nå på bloggen!

Jeg husker enda da jeg startet den opp og hvor utrolig glad jeg ble for de første besøkene og de aller første kommentarene! Det er ganske nøyaktig 6 år siden jeg startet opp, og fortsatt  blir jeg svært glad for hver eneste av alle de utrolig hyggelige kommentarene jeg får fra der!

Jeg har virkelig verdens beste lesere!

Mange av dere har jeg blitt venner med, og andre har blitt til veldig hyggelige bekjentskaper. Dere skal vite at jeg tenker på dere hver dag. For hver eneste dag prøver jeg å skape godt og verdifullt innhold. Jeg ønsker at dere skal føle dere velkomne her hos meg. Jeg ønsker at dere skal føle dere hjemme og få lyst til å slå dere ned foran peisen sammen med meg, og få litt godt å spise og drikke, og jeg ønsker at dere skal bli glade av å være her og gå herfra med ny inspirasjon. Jeg håper jeg klarer det!

Tusen hjertelig takk for alle besøkene så langt! Jeg føler meg både ydmyk og glad og gleder meg stort til å fortsette reisen sammen med dere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *