Nytt kjøkken på få timer!

Som jeg har nevnt før er kjøkkenet favorittrommet vårt. Jeg elsker den åpne løsningen og spiseplassen foran peisen. Det er derfor ikke mye jeg hadde lyst til å endre ved rommet, men med snart 6 år med nesten samme utseende, hadde jeg likevel lyst på litt forandring.

Nå er kjøkkenet jo ikke akkurat det enkleste rommet å forandre. Det er både kostbart og tidskrevende, men en ting kan man gjøre, som kan gi et helt nytt utseende på bare noen få timer, og det er å male veggene.

Jeg er veldig glad i kalkmaling og har brukt det flere steder i huset. Det er enkelt å jobbe med, da det som regel er nok med ett strøk, og jeg liker den skjoldede effekten som den gir. Etter mange år med hvitt kjøkken var jeg endelig klar til en mørkere farge. Vegar var ikke helt enkel å overtale, han var redd for at det skulle bli for mørkt, og jeg måtte bruke flere dager på å få ham med på idéen. Heldigvis sa han ja til slutt, og nå er vi begge kjempeglad for resultatet. Fargen jeg valgte heter Fresco – North Sea Silt fra Pure & Original. Jeg synes det kan være vanskelig å finne den rette grå/beige fargen, men denne er helt perfekt! Ikke for orange og ikke for lilla, men akkurat passe. Hva synes dere?

Før:

nyttkjokken_01

Etter:

Kjøkken_01

Før:

nyttkjokken_03

Etter:

Kjøkken_03

Før:

nyttkjokken_04

Etter:

Kjøkken_02

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *