Han skulle avlives, men så skjedde dette!

Cozy Room_13


Jeg blir så utrolig sint, når jeg ser hva noen mennesker klarer å få seg selv til å gjøre! Denne vakre pusen er bare 5 år gammel, helt frisk og bare snill. Likevel ble han levert til dyrlegen for å bli tatt livet av! For å bli tatt livet av!!

Hva er det egentlig som feiler noen mennesker! Man gjør jo virkelig ikke noe slikt!

De hadde fått baby så da var det ikke lenger plass til ham. Jeg klarer nesten ikke å skjønne hvordan det går an. De hadde hatt ham helt siden han var kattunge, i fem år, og nå tok de ham i bilen og kjørte til dyrlegen for å ta livet av ham.

Jeg så ham på Facebook og forelsket meg med en gang! Han var levert inn til avlivning hos den lokale dyrlegen vår, og var ikke langt unna. De ville gi ham en siste sjanse. Dessverre er det mange hjemløse katter og mange av de som tar imot katter er helt overbooket og har vanskelig for å ta imot flere.

Jeg viste ham til mannen min, uten det store håp, for vi hadde jo akkurat hatt huset fullt av kattunger. Men kanskje vi i hvert fall kunne være fosterhjem for ham til han fant en familie, tenkte jeg. Til min store overraskelse så han på meg, og så nok det desperate og bedende blikket mitt, selv om jeg prøvde å skjule det. Og han sa at vi kan jo kanskje beholde ham.

What!! Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne. Tårene presset på og gjett om jeg ble glad!

Vi hentet ham samme dagen, og nå er han en del av familien vår!

Simba har blitt navnet hans og han er virkelig en helt fantastisk katt! Stor og vakker! Han veier hele 8 kilo! Og er en blanding av vanlig huskatt og Maine Coon. Super kosete og kjempesnill. Han er så søt. Han er jo kjempestor, men han oppfører seg som en kattunge og er veldig forsiktig. Nå har han et hjem for livet og vi skal alltid ta godt vare på ham.

Vi var spent på hvordan det ville gå med de andre dyrene våre, men de har tatt godt godt imot ham og nå er vi en familie på syv!

Cozy Room_12Cozy Room_08Cozy Room_09Cozy Room_11


Han blir gjerne med på sofakos og han og Milo har allerede blitt gode venner.

Cozy Room_10


Favorittplassen er i toppen av trappa, med full oversikt. Han ser litt morsk ut, med de store klare øynene sine men han er noe av det snilleste. 🙂

Simba 6


Nå ser den lille dyrefamilien vår slik ut: Fra venstre Milo, Simba og Alvan! Jeg føler meg som verdens heldigste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *