Vinn Luminara lys til en verdi av 3 254,-

Luminara


Jeg må innrømme jeg var skeptisk! Skikkelig skeptisk! Jeg liker det som er ekte, og bare tanken på lys med kunstig flamme var nok. Men jeg lovte å teste det ut!

Da jeg fikk det første lyset fra Luminara, åpnet jeg esken og tenkte ved meg selv, dette trenger jeg ikke prøve en gang, Men så ble det mørkt, jeg fikk satt lyset litt unna og slo det på med fjernkontrollen. Og jeg må innrømme at det så overraskende ekte ut! Det gir faktisk en veldig fin effekt og følelsen av ekte stearinlys.

Selve lyset er laget av ekte parafinvoks og flammen beveger seg på en slik måte at det ser veldig ekte ut. Lysene brenner i opp til 500 timer per batteriskifte, det betyr at det er svært lite vedlikehold. Jeg må innrømme at jeg er lei kubbelys som etter noen få timer flyter utover og etter kort tid ikke blir særlig fine å se på.

Det er også godt å tenke på at det ikke er brannfarlig, særlig når man har dyr eller barn, og det er veldig enkelt å slå dem av og på, siden det følger med en fjernkontroll. Den rekker til alle lys som er innenfor tre meter, man trenger altså ikke ha egen fjernkontroll til hvert lys.

Et annet stort pluss er timer-funksjonen. Siden jeg er veldig glad i stearinlys er det en del lys som må tennes og slukkes og renses og holdes ved like. Timer-funksjonen gjør at lysene slår seg på hver dag på samme tid, uten at man trenger å gjøre noe, og så lyser de i 5 timer. Veldig praktisk. Det er også en fin funksjon med tanke på forebygging av innbrud. Hvis noen har på stearinlys er det jo stor sjanse for at de er hjemme.

En annen ting som jeg setter stor pris på er at man unngår sot på vegger og tak. Når man ikke røyker er sot fra stearinlys antakelig den viktigste grunnen til at man må male om. Og soten fra alle lysene er sikkert ikke det sunneste å få i seg heller. Siden jeg liker lysene så godt, spurte jeg om ikke Luminara kunne tenke seg å gi bort et sett til dere! Og det sa de ja til!

1008-c495-luminara-banner


Du og en venn kan vinne et stort sett med seks lys hver. Lysene er 10 cm i diameter og dere får to av hver i 13, 18 og 23 cm høyde. Verdien er 1.627,- per premie, totalt kr. 3.254,-.

Reglene er veldig enkle:

  • Alt du trenger gjøre for å være med, er å skrive en kommentar med navnet på en venn som du har lyst til å vinne sammen med! (Det er lov å skrive flere kommentarer med ulike venner).

Vinneren trekkes 21. januar.

Se mer om lysene her.

HolidayMatel

1 kommentar

  1. Tove Tolleshaug Hovden

    Jeg har sett slike ledlys og synes og de blir veldig flotte i mørket og hadde hatt veldig lyst at jeg og min søster Trine Tolleshaug Hovden skulle ha fått noen slike flotte lys. Jeg elsker å ha maaaange levende lys rundt meg, men har og opplevd noen skumle situasjoner hvor det har tatt fyr (men hvor jeg heldigvis så det med en gang). Det hadde derfor vært veldig trygt og godt å ha flotte, vakre lys, som samtidig er trygge i forhold til brannfare.

    Mvh

    Tove Tolleshaug Hovden

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *