Vinn 2 flotte radioer – Verdi 4.590,-

Pure Evoke Radio 3


Dette må være den perfekte julegaven til den som har alt!

Pure Evoke er flotte stilrene radioer i ekte tre med fantastisk stereolyd!

Perfekt å ha på kjøkkenet, i stua, på soverommet, barnerommet eller hvor du vil. Den er også fin å ta med seg, da den både går på batteri og vanlig strøm, og det er tre flotte modeller å velge mellom.

Nå kan du og en venn vinne en radio hver! Verdi per radio er opp til 2 295,-.

Reglene er enkle:

  1. Klikk HER for å se hvilken modell du ønsker deg.
  2. Skriv en kommentar med navnet på en venn, som du har lyst til å dele premien med, samt hvilken modell du ønsker å vinne. (Det er lov å skrive flere kommentarer med ulike venner).

Vinneren trekkes 14. januar.

Lykke til!

Pure Evoke Radio 1

Evoke D6 er en lekker DAB-radio med fantastisk stereolyd. Den har to høyttalere i front, klassisk design og kommer med Bluetooth slik at du kan streame musikk fra laptop, smarttelefon og nettbrett. Evoke D6 støtter DAB, DAB+ og FM. Det betyr at den er klar for overgangen til digitalt radionett i 2017. Med oppladbare batterier kan du streame musikk trådløst i inntil 65 timer uten at batteriene må lades! Og dersom du er lei av din egen musikk har Evoke D6 hele 30 forhåndsinnstilte radiostasjoner du kan bytte mellom.
Se Evoke D6 HER!

Evoke D4 kommer i likhet med D6 i lekkert britisk design og med førsteklasses lyd og smarte funksjoner. Evoke D4 kommer med en smart utformet fjernkontroll og berøringsstyrt «snooze handle» for deg som liker å ligge litt ekstra  lenge om morgenen. Evoke D4 har selvfølgelig aux-inngang for iPod og Mp3-spiller i tillegg til egen inngang for hodetelefoner. Radioen tar oppladbare F1-batterier slik at du kan nyte musikk i over 50 timer, langt bort fra stikkontakten.
Se Evoke D4 HER!

Evoke D2 er den minste DAB-radioen i Evoke-familien men med en egen identitet som skiller seg fra Evoke D6 og D4. D2 er liten, men ikke la deg lure av størrelsen. Denne lille dingsen er nemlig proppet med lyd og funksjoner, blant annet slumrefunksjon, kjøkkentimer og Bluetooth for strømming av din favorittmusikk. Radioen tar oppladbare B1-batterier slik at du kan nyte musikk trådløst i over 30 timer.
Se Evoke D2 HER.

Pure Evoke Radio 2

Se alle Pure Evoke radioene du kan vinne på Elkjøp.no.

Du kan også delta i denne konkurransen på Facebook, men Facebook er på ingen måte ansvarlig for, eller en del av konkurransen. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *