Tusen hjertelig takk!

Foto2858


Jeg hadde en utrolig hyggelig bursdag i går!

Vi mennesker er så forskjellige, og der mange sikkert hadde ønsket seg en stor feiring med masse mennesker, store flotte gaver og full oppmerksomhet, ser min drømmebursdag ganske annerledes ut. Jeg har levd så lenge, at jeg ikke lenger er opptatt av hva andre synes om det jeg gjør, og jeg gir meg mer og mer lov til å gjøre det som er viktig for meg. Jeg er ikke særlig opptatt av gaver. Jeg elsker å gi gaver selv, men jeg synes jeg har så mye og en hyggelig tanke betyr så mye mer. Vegar og jeg gir ikke hverandre verken jule-eller bursdagsgaver. For noen kan det kanskje høres trist ut. Men for oss er det helt perfekt. Vi gjør mye hyggelig for hverandre i stedet. Ikke bare til jul- og bursdag, men også i en helt vanlig hverdag. Den fineste gaven jeg fikk i går var at han lot meg gjøre akkurat det jeg hadde mest lyst til, og slik så dagen min ut:

Jeg fikk lov å sove lenge (det var egentlig min tur til å stå tidlig opp med barna), og sto opp til flagg og koselige gratulasjoner.

Foto2861


Jeg tok fri resten av dagen og dro først på kjærestelunsj i Drøbak. Deilig å bare ha tid til hverandre.

Etterhvert som barna hadde fri fra skolen møtte de oss på kaféen og vi feiret med kake og varm kakao. Veldig koselig.

Foto2907

Da vi kom hjem fikk jeg koselige hjemmelagde gaver av barna og vi koste oss med film. Verdens beste svigerforeldre hadde også sendt en hyggelig blomsterhilsen.

10950693_973788839298581_582976339983201485_o

Det er sikkert ikke så mange som ønsker å bruke kvelden på bursdagen sin på å trene, men det var akkurat det jeg hadde mest lyst til. Som noen av dere har fått med dere så danser jeg hip hop i en helt fantastisk gjeng med godt voksne kvinner. Se mer her.

Bårdar

I går var vi invitert til å trene med disse dyktige guttene, blant annet Suleman Malik dommer i Norske talenter, Fusion Crew som var i finalen i norske talenter og noen av de beste hip-hopdanserne fra Bårdar! (Man kan jo ikke si nei til en slik invitasjon!).

Foto2899

Etter treningen dro jeg ut og spiste sen middag med to fantastiske venninner som jeg også danser med. Latter, glede, omtanke og gode følelser, hva mer kan man ønske seg? En enkel bursdagsdrink ble det også til, og til og med dessert med lys fikk jeg.

Halv to på natta fant jeg endelig senga og kunne kose meg med å lese alle gratulasjonene som hadde kommet inn i løpet av dagen.

Tusen hjertelig takk for alle de koselige gratulasjonene jeg har fått, både her på bloggen, på Facebook, Instagram og privat! Jeg setter stor pris på hver eneste en.

#takknemlig

Foto2901

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *