Hva gir DEG den gode lykkefølelsen?

Hva gir deg den gode lykkefølelsen


Jeg tror vi av og til har godt av å stoppe opp og tenke litt over hva det er som gir akkurat oss den gode lykkefølelsen. For gjør vi ikke det vil dagene, ukene og årene rase av gårde, uten at vi klarer å ha fokus på det som er virkelig viktig her i livet, og ofte er det de små, og ikke de store, tingene som gir oss mest lykke.

Jeg har derfor en liten utfordring til deg i dag! Legg igjen en kommentar og skriv hva som gir akkurat deg den gode lykkefølelsen!

Ikke bare hast videre til neste oppgave, men gi deg tid til å stoppe opp i et par minutter og kjenn etter. Hva er det som betyr mest for deg i livet? Hva er det som gir deg den gode følelsen?

Bare det å gi seg tid til å tenke over det, vil være med på å gi deg mer av det. For det gjør det enklere å ta bedre valg og gjøre mer av det som er viktig for oss, og mindre av det som ikke er det.

Det som gir meg den gode lykkefølelsen er:

 • Å ha god tid sammen med barna og gjøre noe vi alle liker å gjøre sammen. Det kan være å ligge i sofaen sammen og prate, spille, lese bok, blad eller hva som helst.
 • Å kose med dyrene mine. Den beste lyden i verden for meg er en malende katt. Og når jeg kommer hjem og hunden min kommer imot meg og er ellevill av lykke over å se meg, da kommer lykkefølelsen lett.
 • Å lande i sofaen sammen med mannen min etter en lang dag, og bare være seg selv sammen.
 • Å få til noe jeg har jobbet for lenge og hardt. Man skal kanskje ikke være så redd for å ta i et tak, for i hvert fall for meg ligger det mye lykkefølelse i å ha nådd et mål man har jobbet hardt for.
 • Å være sammen med gode venner. Jeg har noen få, men veldig gode venner og de er det alltid helt fantastisk å være sammen med. Det å kunne være akkurat den man er og vite at de er glad i en akkurat slik man er, det er lykkefølelse.
 • Å være alene, finne frem et interiørblad, lage varm te, tenne stearinlys og kose seg under pledd med en katt på den ene siden og en hund på den andre, som koser seg minst like mye som meg. – Ren lykke!
 • Å gjøre noe godt for andre.
 • Å gå ute i naturen og snuse inn deilig frisk luft og kjenne at man lever.
 • Å våkne og kjenne på at både mine nærmeste og jeg er friske. Når man har hatt alvorlig sykdom alt for tett inne på livet er det noe av det største i livet.
 • Når barna mine ser på meg uten filter, og sier: Du er den beste mammaen i hele Verden. – Ingen priser og anerkjennelser kan måle seg med det.
 • Å tenke på hva jeg er takknemlig for, det er mye det. Da kommer lykkefølelsen helt av seg selv.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *