Jeg trodde det var noe som kun skjedde for andre

Quote


-Helt til det skjedde for oss…

Trond var bare 39 år da han fikk vite at han hadde kreft, jeg var 29. Han levte svært sunt, trente seks dager i uken, hadde et godt kosthold og var sunn og frisk på alle måter, det kom derfor som et stort sjokk.

Livene våre ble snudd fullstendig opp ned. Vi hadde mange måneder foran oss med cellegift, operasjoner og opp- og nedturer. Vi hadde vært gift i åtte år og sammen i ti, da han måtte gi opp kampen mot kreften. Jeg vet derfor hvordan det er å sitte ved siden av sykehussengen og ønske og håpe. Jeg skjønner derfor også så inderlig godt hvorfor noen velger å selv betale flere millioner for en medisin når det er siste utvei.

Da jeg ble kontaktet av støtteforeningen for Monika Tjåland og ble spurt om jeg ville hjelpe, var det derfor veldig enkelt å si ja.

Kanskje har du allerede hørt om Monika. Hun er gift og har fire barn, tre gutter i alderen 4-8 år og en jente på bare et halvt år. Hun er alvorlig syk av kreft og hennes siste håp er antakelig immunterapi-medisinene Keytruda og Optivo. Medisinene ble godkjent for bruk i Norge fra september 2015. Dessverre viser det seg at de ikke er godkjent for offentlig refusjon. Monika og Ole Anton må derfor selv betale hele behandlingen som per nå koster 74.900 kroner per måned. Over 2 år blir det nesten 1,8 millioner kroner i direkte utlegg. For å hjelpe familien er det opprettet en støttegruppe som lager flere ulike arrangementer og som også samler inn penger direkte til familien. Klikk HER for å se mer.

På søndag 15. november skal det være et stort arrangement til inntekt for Monika i Spydeberg. Jeg ble spurt om å lage en spesiell oppskrift på Cupcakes som skal selges på arrangementet. Håper mange har lyst og mulighet til å møte opp. Jeg deler oppskriften på cupcakene senere i dag.

Her ser du programmet:

Aksjonsdag til inntekt for Monika Tjåland

Sted: Spydeberg skole, gymsalen
Dato:15.11.15
Kl:12.00 -16.00

Det blir:

  • Loppemarked
  • Kafé
  • Loddsalg
  • Auksjon av bilde
  • Juleverksted for barn
  • Løp fra Spydeberg skole ca 3 km, tilbake til Spydeberg skole

Kl 13.30
Gå/løpe for Monika
Minstepris 20,- kr

Kl 15.00
Auksjon avsluttes

Kl 15.15
Loddtrekning

Det vil bli salg av kaker, kaffe, saft og Monikas cupcake som Kakekrig-vinneren Franciska Munck-Johansen har designet

Håper så mange som mulig har anledning til å møte opp og støtte denne viktige saken !!!

Innlevering av lopper og evt gevinster på fredag, Spydeberg skole fra kl 17.00 – 19.00 og lørdag kl 11.00 – 14.00
Ved Evt spørsmål : 95967402/99102243

Du kan se mer HER.

Hvis du har lyst til å støtte saken er det disse mulighetene:

  • Vipps til 90857787
  • SMS til 09316
  • Konto 3290.56.83305 merk betalingen «Monika»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *