Det brenner!

Det brenner


Er dere ok? Er det bra med dere? Er dere i live? Det var meldingene vi våknet til søndag morgen.

Nå i helgen var vi på favorittrestauranten vår, Baremas i Drøbak. Jeg har tidligere skrevet om den og Norges beste Sushi her. Vi hadde blitt invitert spesielt for å teste ut den nye menyen deres, og jeg hadde gledet meg til å lage et fint innlegg til dere med inspirerende mat og god stemning. Men denne gangen skulle det bli et veldig annerledes besøk!

Vi hadde en kjempefin kveld og maten var helt fantastisk. Sushikokken hadde virkelig overgått seg selv og vi fikk smake på mange nye spennende retter. Vi var der resten av kvelden, tok farvel med de som har restauranten og ønsket dem lykke til med den nye menyen.

Men bare noen få timer etterpå ble vi vekket av bekymrete meldinger som tikket inn på telefonene våre.

Bare en time etter vi hadde gått, begynte det å brenne i restauranten og hele huset sto nå i full brann! 13 meter høye flammer og store mengder røyk veltet ut av huset. De gamle trehusene, helt tilbake fra 1700-tallet, ligger tett i tett i Drøbak og det ble slått full alarm i byen!

Brannmannskapet jobbet i mer enn 9 timer før de hadde brannen under kontroll. Heldigvis ble ingen mennesker skadd, men hele huset brant ned. Guttene som driver Baremas har jobbet utrolig hardt i flere år for å skape Drøbaks mest populære restaurant og utested, og nå er alt tapt. De mister hele juleomsettningen og vet ikke når de kan starte opp igjen. Det er virkelig utrolig trist! Men samtidig er det en av de stundene det varmer ekstra å vite at man bor på et lite sted. De siste dagene har sosiale medier flommet over av hjertevarme meldinger og sympati til dem. Dette er en sak hele Drøbak nå står samlet om og vi er mange som er klar til å brette opp ermene og hjelpe gutta på beina igjen!

Baremas


Her var vi bare noen timer før det begynte å brenne, nå er det bare ruiner igjen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *