Jeg er så utrolig glad!!

Franciska


Endelig kan jeg ønske velkommen til en helt ny Franciskas Vakre Verden!!!

For mer enn fire måneder siden inngikk jeg samarbeid med United Influencers, og i dag, akkurat i dette øyeblikk er jeg endelig ferdig overflyttet!

Det har vært mange timer med tekniske utfordringer da det var mer enn 1000 innlegg som skulle flyttes, derfor har det tatt veldig lang tid, men nå er vi endelig ferdige!

Nye Franciskas Vakre Verden, blir akkurat som før, full av masse inspirasjon, spennende interiører, deilig mat, fristende kaker og masse masse mer! Bare enda bedre!

Her skal du få en liten omvisning:

  • Øverst oppe på siden, finner du kategorier som: Interiør, mat, kaker, reiser, diy, konkurranser og tanker om livet. Hvis du klikker på en av dem, finner du alle innlegg i den kategorien.
  • Bildene du ser på forsiden er de seneste innleggene som er lagt ut. Det er bare å klikke på et av dem, da kommer du direkte til innlegget.
  • Hvis du vil ha tak i meg, klikker du på «Kontakt meg» øverst til høyre! Jeg svarer raskt på alle henvendelser.
  • Visste du forresten at Franciskas Vakre Verden er på både Facebook, Instagram og Pinterest? Klikk på fanen «Sosiale medier» øverst til høyre, da får du en full oversikt. Skriv gjerne en kommentar om hvor jeg finner deg på Facebook, Instagram eller Pinterest.
  • Sist men ikke minst, hvis du har lyst til å følge bloggen her og motta nyhetsbrev klikker du her, og skriver inn e-postadressen din, der det står «Motta nyhetsbrev». Da får du alle nyheter først.

Tusen hjertelig takk for alle de gode stundene vi har delt de siste seks årene!

Jeg håper dere liker det nye utseendet på bloggen, og jeg gleder meg til å kunne gi dere enda mer inspirasjon fremover!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *