Deilig gresskarsuppe med Chorizosnurrer!

Oppskrift og foto: Therese Knutsen

Halloween er rett rundt hjørnet, og det er nok mange av oss, som om noen dager blir sittende igjen med en god del gresskarkjøtt. Her er en perfekt måte å bruke det på!
Det er Therese med bloggen Therese Knutsen, som står bak denne fantastiske oppskriften! Therese er en av de nye bloggkollegaene mine hos United Influencers, og hun er ikke bare god til å lage mat, hun er også  kjempegod på interiør! Hun har drevet eget firma innen interiør- og hagedesign i 10 år, og hun deler masse fin inspirasjon på bloggen hennes! Hun er helt klart «One to Follow»!
Dette er en super enkel oppskrift, alt er ferdig i løpet av en halv times tid!

Her får du oppskriften:

Gresskarsuppe

Surr hakket løk, hvitløk og gresskarkjøtt på svak varme til løken er myk og blank.
Kok opp matfløte, vann, soyasaus og buljong.
Hell gresskarblandingen opp i væsken og småkok til bitene er møre.
Imens lager du chorizosnurrene.
Bruk stavmikser til å få en jevn og kremet suppe.
Smak til med salt, pepper og chili.
Rør inn smøret like før servering.
Ha suppen i skål/ uthulet rundstykke og dryss over litt parmesan, ristede gresskarkjerner og fersk timian.
Chorizosnurrer

Start med å tine butterdeigen og sett ovnen på 200 grader.Kjevl ut butterdeigen til et rektangel og smør på pestoen.

Grovhakk chorizo og strø oppå sammen med timian
Skjær i ca 4 cm brede remser.
Brett hver remse dobbel og tvinn den til en korketrekker.
Strø over litt parmesan og stek i 5-6 minutter, til snurrene er gyldne og sprø.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *