Ingen ville ha Zorro, men så skjedde dette! Dere vil ikke tro det!

Jeg blir så utrolig trist å lei meg når jeg tenker på alle dyreskjebnene rundt omkring. Hver eneste dag får Dyrebeskyttelsen inn nye katter og andre dyr som har blitt mishandlet, dumpet eller bare har blitt forlatt.

Det gjør meg så utrolig trist å tenke på at det finnes mennesker som kan gjøre noe slikt.

Samtidig blir jeg så utrolig glad og varm om hjertet.

Etter innlegget jeg la ut om Zorro i går fikk jeg oppleve den andre siden! Jeg må innrømme at jeg sitter her med en tåre i øyenkroken. En glad tåre. For en herlig respons! Det har tikket inn med koselige meldinger og kommentarer fra dyreglade mennesker fra hele landet som alle bryr seg om lille Zorro!

Han er jo bare en liten ukjent kattepus, likevel er det mange som har blitt rørt og som har sendt den ene hyggelige meldingen etter den andre. Og aller best!

– Zorro har nå fått seg et nytt og godt hjem!

Når han blir stor nok, (om fire uker) kommer han til å få et veldig koselig hjem på Kløfta med kjempefine utemuligheter og hele tre fine dyrekompiser.

Så kjære alle dere som bryr seg om dyrene!

TUSEN HJERTELIG TAKK!

Jeg blir rett og slett rørt av all den hjertevarmen og godheten som er derute!

Men ikke nok med det! Dere vil nesten ikke tro hva som skjedde!

Hele 18 personer ville ha Zorro! – 18 personer!!

Jeg har sendt mail til alle med bilde og beskrivelse av andre lignende kattunger i Dyrebeskyttelsen, så da er det ikke bare Zorro som kan feire i dag!

Tusen takk til deg kjære leser, som bryr deg og deler og liker slik at mange fine katter nå har fått gode hjem!

Hvis du skulle få lyst på katt, eller kjenner noen som har det, kan jeg virkelig anbefale Dyrebeskyttelsen. De har alltid mange flotte både små og store katter som trenger nye gode hjem, og det føles godt å vite at man gjør en forskjell.

Det koster 800 kr. å adoptere en katt, men alle katter fra Dyrebeskyttelsen er chippet og vaksinert.

Klikk HER for å se mer.

Her får dere et lite utvalg:

DSC_8637  DSC_8642

Lurifax er en langhåret, stor og vakker herremann på 4 år. Han er kastrert, ID-merket og vaksinert.Lurifax er en veldig snill og rolig katt som savner å være ute, spesielt om natten. Han er helt renslig, men liker best å gjøre fra seg ute, – det merker vi ved at han går til døra og mjauer før han gir opp og gjør fra seg i kassa. Liker godt å bli kost og strøket, og ligger gjerne i fanget om kvelden. Lurifax synes også at barn er helt ok å henge med, men trekker seg unna når det blir litt mye leven. Lurifax ønsker seg gode utemuligheter i nytt hjem!

kP6kjyUug2fNhcXr2jK7Ldy33fCz3onNTtBhrKlN5Vs  pYF_c9sBdwEhOgye3IClgTQYAiNbCdax2FZQKbf5tjA

Rime er en sjenert liten pus som trenger noen til å hjelpe han ut av skallet sitt. Er det noen tålmodige sjeler der ute som kunne tenke seg å vie litt ekstra tid til å få han til å føle seg til rette i et permanent hjem? Rime er veldig nysgjerrig og leken, men trenger bare litt ekstra omsorg for å også bli en kosete og trygg katt. Ellers er han en kastrert, renslig og rolig hankatt på ca 2 år. Rime ønsker seg gode utemuliogheter i nytt hjem.

cpanel3.proisp.nocpanel3.proisp.nod

Picasso er en doven og litt rampete pusegutt på ca. 4 år, som er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss. Han liker å leke, prater litt innimellom og har en artig personlighet. Det tok bare en liten dag i fosterhjemmet før han lå langflat på sofaen og koste seg som om han hadde bodd der hele livet. Eneste han ikke liker så godt er støvsugeren. Han elsker å bli klappet på hodet og kommer løpende hvis du puser på han, spesielt hvis pusingen kommer fra kjøkkenet. Picasso savner å være ute og sitter ofte i vinduskarmen for å følge med på livet utenfor, så han trenger et hjem med gode utemuligheter. Det går fint å løfte han, men han er en bestemt pus som vet hva han vil. Han kan bli litt utålmodig og ønsker derfor et hjem uten for små barn.

Sally-680x1024

Sally er en vakker hunnkatt på ca 3-4 år. Hun er kastrert, ID-merket og vaksinert. Sally er en utrolig snill og leken katt, men hun stoler ikke helt på mennesker enda. Det gjør at hun er redd for å bli klappet og flytter seg unna hvis man beveger mye på seg. Men hun elsker andre katter og gjør alt hun kan for å sjarmere dem. Derfor burde hun komme til et hjem med minst en annen katt. Sally er også veldig glad i mat, noe som er lett å bruke i sosialiseringen hennes. Holder man opp en liten godbit så kan man få henne til å hoppe opp i sofaen og spise av hånden. Man må ha mye tålmodighet og forståelse, og være forberedt på at det kan ta måneder og år før sally er helt trygg. Men hun gjør hele tiden små fremskritt, og det er utrolig givende å følge med på utviklingen hennes. (Sally er Reservert).
Rondo
Rondogutten (6 år) kom inn til Dyrebeskyttelsen Hadeland i 2011, etter den tidligere eieren hans gikk bort. Da han først flyttet inn til fosterhjemmet han når bor i, synes han at alt var skummelt og gjemte seg under dyna – til å med inne i et putetrekk. Likevel ville han gjerne ha kos og malte i vei, men ett nytt sted med nye mennesker var veldig skummelt. Rondo krever en god dose med tålmodighet fra sine nye eiere, med det vil han bli en trygg og kosete katt med tiden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *