Ny rekord og en helg med en helt spesiell lykkefølelse

Herlighet for en helt fantastisk deilig helg dette har vært!

Været har jo bare vært helt nydelig denne helgen, så den har blitt tilbrakt mest mulig ute.

I går hadde vi planlagt familiedag med barna, da det var stort barnearrangement i parken her. (Vi tror visst fortsatt vi har små barn) men da vi pratet med dem om det, ville de mye heller dra med venner enn med oss! Hva!!

Det er tydelig at de begynner å bli større. Så familiedagen ble til at vi voksne satt på torget i byen og spiste lunsj og barna var i badeparken noen hundre meter unna.

Det var så deilig å sitte i sola og ikke ha noen planer, og i en liten by som Drøbak fikk vi raskt selskap. Det er noe av det hyggeligste ved å bo i en liten by. Går man ut møter man alltid noen man kjenner, det er alltid noen som kommer bort og hilser på og man føler seg trygg på å la barna gå fritt.

Etter en stund var vi derfor tre voksne og fire barn og lunsj ble til middag. Været var så fint at vi ikke hadde lyst til å avslutte dagen, vi ruslet derfor ned i badeparken og lot barna ta kveldsbad.

Det ble også til en ny rekord. For bare noen uker siden var tremeteren det høyeste C hadde turt å hoppe fra ut i havet. Men i går slo hun rekorden sin og hoppet fra hele 6 meter! Hjelp!

Finnes det noe bedre enn å se barna sine kose seg og ha det godt? Finnes det noe bedre enn en varm norsk sommerdag og en dag helt uten planer som viser seg å bli en av de beste sommerdagene?

Livet bringer mange opp- og nedturer, så slike dager får man ta vare på! Denne dagen kommer jeg til å leve lenge på!

Håper du også har hatt en fin helg! Ønsker deg en helt fantastisk uke! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *