I dag er en helt spesiell dag. Gi barna deres en ekstra god klem i kveld…

Det går ikke en dag uten at jeg tenker på Angelica.

Angelica er en skolevenninne av Celina, og Angelica har kreft. – Alvorlig kreft. Hun har allerede vært igjennom mer enn de aller fleste og flere ganger har det vært svært kritisk. Hun kjemper i disse dagene sitt livs kamp og akkurat i dag kjemper hun den største av dem alle. I dag gjennomgår hun stamcelle-transplantasjon.

Det er på mange måter uvirkelig å høre om noen som er i en slik situasjon. Men jeg vet så alt for godt hvordan det er å være vitne til at en du elsker høyt, langsomt forsvinner mellom hendene dine, uten at du kan gjøre noen med det. Jeg vet så alt for godt, hvor vondt det er å se på at en du elsker, har store smerter og må utholde ting du ikke trodde var mulig, uten at du kan gjøre annet enn holde dem i hånda og håpe på at alt går bra. Jeg vet så alt for godt hvor ufattelig vondt det er…

Jeg mistet mannen min. Det er uten tvil det verste jeg noen gang har opplevd, men hvordan må det ikke være å gå igjennom noe slikt med barnet ditt? Å ikke kunne ta smertene bort fra dem, å ikke vite hvordan det går, eller om det går. Barnet ditt!

Mammaen til Angelica skriver dette på siden deres:

Vi vet ikke hvordan dette vil ende, vi vet bare at vi må komme oss gjennom dette, helst sammen med Angelica.
Så i kveld når du legger barnet ditt, gi han/hun en ekstra god klem – og tenk godt etter…
Hva ville du ha tenkt/gjort/følt hvis du viste det var muligheter for at det var bare én uke til, dere skulle få ha sammen?

I kveld tenner vi lys for Angelica og sender henne ekstra mange gode tanker.

I kveld skal jeg gi barna mine en ekstra god klem. Og i kveld skal jeg ta en ekstra god titt på barna mine, når de ligger i sengene sine, trygge og friske, og være ekstra takknemlig for at det er slik…

Bli gjerne med og tenn lys for Angelica. Se mer her.

2 kommentarer

  1. Så smertelig vondt, jeg skal dele ut den varmeste klemmen, jeg skal sende de beste tanker og ønsker. Jeg håper de fortsetter veien videre sammen <3

  2. What a beautiful special post…..my prayers are for That child. and her parents…thanks for share franciska…love Ria x

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *