Ny stor giveaway! Vinn 2 gavekort á 2.000,- til Sengemakeriet!

Sponset innlegg
Sengemakeriet i Trondheim er en familiebedrift som har holdt på i mer enn 30 år! Her finner du senger, madrasser, sengetøy og alt annet du kan ønske deg for en god natts søvn. De har en stor butikk, og nå har de også en stor ny nettbutikk! Se mer HER.
De feirer åpning av den nye nettbutikken deres, og gir bort hele to gavekort til en verdi av 2.000,-!

Konkurransereglene er enkle:

  • Klikk HER for å besøke den nye nettbutikken og skriv i en kommentar hva du kunne tenke deg å bruke gavekortet på! (Du kan endre det etterhvert hvis du ønsker).
  • 10 ekstra lodd for å like Sengemakeriet på Facebook. Klikk HER for å komme til facebooksiden deres.
  • 10 ekstra lodd for å dele konkurransen
(Klikk «Liker» under innlegget, eller del konkurransen på andre måter på blogg, Facebook, Instagram eller lignende. (10 lodd per gang du deler). Del på Instagram med #vakresengemakeriet og @franciskasvakreverden.
Skriv i en kommentar hvor mange lodd du tar. Husk å legge igjen mailadressen din hvis du er anonym.
Trekning 8. september!Konkurransen arrangeres i samarbeid med Vakre Hjem og Interiør. Klikk HER for å doble vinnersjansene dine!

Sengemakeriet har masse fint å velge mellom. Det er blant annet de som har de herlige barnesengesettene fra Snurk. De har også lekre og rimelige designsovesofaer fra danske Innovation Living (med fri frakt), et stort utvalg av Gant, damasksengetøy fra Georg Jensen i utrolig god kvalitet og de røffe og kule sengesettene fra norske Tom Haga! Se mer HER.

1 kommentar

  1. […] for å vinne 2 gavekort på 2000 kroner hver til Sengemakeriet i Trondheim! Klikk HER for å bli […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *