Kurset var hos Cook’n with Class, et helt fantastisk sted på Montmartre, som har mange ulike typer bakekurs.
Jeg valgte kurset «French Bistro Desserts» hvor vi fikk lære hele fem franske desserter.
Jeg kan virkelig anbefale å ta et slikt kurs hvis du skal en tur til Paris, det var en helt spesiell og morsom opplevelse, som passer like godt å gjøre som et par, med venninner eller alene. Prisen var ikke ille heller, de har kurs fra ca. tusen kroner per person. Kursene er på lettforståelig engelsk.
Oppskriftene deler jeg selvfølgelig med dere! Dette er ekte, franske oppskrifter laget av noen av de beste franske dessertkokkene, og ikke minst oppskrifter som er utprøvd og testet. Hvis du er interessert i kaker, er de derfor verdt å ta vare på!
Her får dere oppskriftene på:
- Créme Brûlée
- Tuiles
- Flourless Chocolate Soufflé
- Strawberry and Basil Tart
- Crépe Suzette
- Financiers
- Fraisier
Her er Chef Pino og jeg i full gang med å lage Frasier. (Se oppskriften under).
Frasier: