Jeg skulle helst ha gått naken!

I dag ankom vi Paris og man kan trygt si at vi fikk en skikkelig varm velkomst!

Jeg har aldri opplevd en storby som var så varm! Hele 38 (!) grader var det i skyggen da vi gikk ut, og det var til og med ganske sent på kvelden!

Det var så varmt at det føltes som å gå imot en varm hårføner, alt var varmt og det var så vidt vi fikk puste. Som å være i en stor badstu, man ikke kunne komme ut av. Ikke rart at de advarte eldre og barn om å holde seg inne.

Sjåføren vår fortalte at sist det var så varmt døde mer enn 15.000 mennesker! Hjelp! Og vi som trodde dette skulle bli en kosetur!

Vi gikk en liten tur rundt i området, var innom butikker for hver 50 meter for å overleve, og spiste is og drakk vann for å holde oss bare litt kalde.

Vi spiste middag inne, da det rett og slett var for varmt å være ute. Vi hadde fått anbefalt en libanesisk restaurant som viste seg å være et svært bra valg. Noura heter den. Kjempegod mat! Masse småretter med spennende smaker!

De hadde også en flott delikatessebutikk hvor de solgte libanesiske spesialiteter, her var vi innom og tok med oss litt til å ha på rommet.

Heldigvis var det aircondition på rommet, men selv om den sto på 19 grader, klarte de ikke å få til mer enn 27, men det var tross alt bedre enn det som var ute.

Her hjelper det ikke med ordtaket «Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær»! Vi kunne jo ikke gå nakne heller!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *