5 inside reisetips til Palma, Mallorca!

Palma er en by som har mye spennende å by på, og det er en perfekt destinasjon for en langhelg.

Jeg var der for noen få uker siden og vi var så heldige å møte en nordmann den første kvelden som hadde mange gode inside-tips å gi oss. Han har flere restauranter der, og han og familien hans har hatt hus der i mer enn 30 år. Han kunne derfor fortelle oss om flere gode steder som vi sikkert ikke ellers hadde funnet. Jeg deler selvfølgelig tipsene med dere!Port Blanc

Port Blanc ligger med en flott sjøutsikt og har en sofistikert maritim atmosfære, med lekre uteplasser og spennende mat. Se mer HER!Tast Club

Tast Club er en uoppdaget perle i Palma. En restaurant som det ikke reklameres for men som folk finner på anbefaling. Her er det lite turister og autentiske smaker. En møteplass for lokalbefolkningen med høyt hvelvet tak og glitrende lysekroner. Se mer HER!

Abaco

Dette er et sted du aldri finner hvis du ikke vet om det. Utenfra ser det ut som helt vanlige store gamle dører, men bak dørene ligger denne Alladins hule! Som tatt ut av et eventyr fra Tusen og en natt! Enorme blomster- og fruktoppsatser, fontener og store fuglebur sammen med gamle møbler og små spesielle bortglemte rom. Dette er stedet å gå for å få en drink før eller etter middag. Se mer HER.

Boathouse

Relaxed men kult sted å henge ut rett ved vannkanten i båthavna midt i Palma. Ferske ingredienser og ujålete mat med masse gode smaker. Her får du både frokost, lunsj og middag og coctails med dj-musikk på kvelden i helgene. Se mer HER.

Purobeach Palma

Purobeach er et livsstilskonsept med mat, drikke, lounge, pool og spa. Helt i hvitt, med marrokansk-inspirert innredning! Verdt et besøk bare for interiøret! Se mer HER.Inspirasjon

Noe av det beste jeg vet når jeg er ute å reise er å gå på oppdagelse og suge inn nye inntrykk. Det er så mye å bli inspirert av! Det kan være et bilde, en butikk, en bygning, grafitti eller noe helt annet. Jeg elsker å være hjemme, men kjenner at man har godt av å komme seg litt ut av og til også. Palma har mye spennende å by på både når det gjelder shopping og kultur.

Foto: Mallorca Spotlight

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *