Super gode Oreo påske trøfler med bare fire ingredienser!

Sjekk ut disse herlige påskeeggene med fristende Oreo-trøffel fyll! 
De er enkle å lage med bare fire ingredienser, og de smaker helt fantastisk! Gjett om de skal prøves i påsken!
Det er dyktige Ali med bloggen Gimme Some Oven som står bak.
Oreo påske trøfler
10 – 12 egg
1 pakke Oreokjeks (ca 17 stk)
225 g Philadelphia kremost naturell
225 g mørk sjokolade (gjerne nontemp, kan kjøpes blant annet hos traktøren eller hos Cacas)
125 g hvit sjokolade

Knus Oreokjeksene i en blender eller kjøkkenmaskin. Tilsett kremost og rør blandingen glatt.

Rull små egg for hånd, plasser dem på et brett med bakepapir og sett dem i fryseren til massen har stivnet. Det tar ca en halv time.

Varm den mørke sjokoladen over vannbad eller i mikrobølgeovnen (30 sekunder om gangen på full effekt, rør imellom hver gang).

Plasser et egg på en gaffel og dypp det i sjokoladen. La sjokoladen renne av og plasser egget på brettet med bakepapir.
Når den mørke sjokoladen har stivnet smelter du den hvite sjokoladen. Ha sjokoladen i en sprøytepose. Lag et lite hull og pynt eggene med ønsket mønster.

Kan oppbevares opp til en uke i kjøleskapet i en lufttett boks.

Ukens favoritt oppskrift er en liten miniserie hvor jeg velger ut særlig inspirerende oppskrifter, fra mine favoritt matsider, blogger og blader.

1 kommentar

  1. Mmmm… de så gode ut 🙂 Fikk lyst på sjokolade nå….
    Ønsker den en flott påske!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *