Høstkos på terrassen

Denne boligen besøkte jeg for en god stund siden. Jeg husker jeg kjørte av gårde tidlig på morgenen og alt var tåkete og ganske mørkt. Jeg var spent på om jeg i det hele tatt skulle klare å få godt nok lys til å fotografere. Men plutselig, etter jeg hadde kjørt en god stund, lettet tåken og det fineste høstlyset dukket frem.

Denne terrassen er åpen på hele langsiden, men har tak og vegger bak og på sidene. Det gjør at den kan brukes det meste av året. Den inspirerte meg til å lage tak over vår egen terrasse og nå bruker vi den til langt ut på høsten. Plutselig har vi fått forlenget utetiden med 3-4 måneder.

8 kommentarer

 1. ihre terrasse sieht schön herbstlich aus mit der dekoration und ihr kuchen sieht sehr lecker aus, liebe grüße von angie

  1. Thank you so much Angie! 🙂

   I am glad to hear that!

   I wish you a wonderful fall!

   All the best

   Franciska 🙂

 2. Deine Terasse ist ein Traum…kann man bestimmt auch gut im Winter benutzen mit vielen Lichtern und einem gemütlichen Holzfeuer!!!!
  Herzlichst Flori

  1. Thank you so much Flori! 🙂

   I am glad to hear that you like it!

   I wish you a wonderful fall!

   All the best

   Franciska 🙂

 3. Tar en tur innom jeg, for der ser det ut til at jeg kan trives!! 🙂 Mette

  1. Så hyggelig at du kom innom Mette! 🙂

   Velkommen skal du være!

   Beste hilsen

   Franciska 🙂

 4. Jeg samler alltid interiørbladene mine etter årstidene. Når årstiden nærmer seg blar jeg igjennom blader for å få ideer og inspirasjon. Denne reportasjen er blant mine høstfavoritter – nydelig interiør, miljø, farger og stemning.

  1. Det var smart! 🙂 Så hyggelig at du likte reportasjen. 🙂

   Ønsker deg en strålende høst!

   Beste hilsen

   Franciska 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *