Høstens trender 2014

Høsten nærmer seg, og med den høstens trender og nyheter. Gave- og interiørmessen i Lillestrøm hadde i år besøk av Pernille Møller fra PEJ-gruppen, som viste frem fire hovedtrender, som vi vil se mer til i høst- og vintersesongen 2014-15.
Global mix (Colourful courage)
Det ligger i navnet global mix at denne trenden lar seg inspirere av hele verden. Colourful courage er globaliseringens ansikt. Vi skal vise mot ved å våge å skape nye sammensetninger av farger og materialer, og gi personligheten vår få uttrykk gjennom å plukke og mikse ulike stiler.
Harmonisk dristighet (Bland boldness)
Navnet harmonisk dristighet gir signaler om at denne trenden har flere sider. Det handler om å være modig, men på en beroligende og stille måte. Vi ser et sterkt fokus på monokrome gråtoner, gjerne satt sammen med sanselige materialer som skinn.
Nordisk natt (Nordic noir)
Den nordiske natten er en sterk trend, og den tar også i bruk sterke virkemidler som mørke farger. Stilen er ren og nordisk, med klare, skinnende detaljer og dype, rike farger. Helt sort eller mørkeblått kan med hell brukes på møbler med sanselige former.
Tradisjonell spenning (Commercial chances)
Vi setter pris på det vi har, men vi vil sette det inn i nye sammenhenger for å skape spennende, nye muligheter. Det er hovedfokuset i denne trenden. Den er en balansegang mellom fornuft og risiko, og er et resultat av at man er klar for nye nytt, men samtidig vil beholde kjernen i det man allerede har.
Kilde: BoligPluss
Styling av utstillingene: Mona Fekstad og Anne Berit Urdahl.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *