Vi har fått et nytt familiemedlem! :-)

Jeg har lenge likt bildene til Elise Collett Fongen, hun har en helt spesiell stil og en egen stemning i bildene som treffer meg. Da jeg skulle velge et nytt bilde til stua, visste jeg derfor hvem jeg skulle velge fra, og også akkurat hvilket bilde det skulle være. Jeg reklamerer derfor gjerne for henne.

Denne herligheten av en moskusokse har jeg lenge hatt lyst til å få inn i familien. I helgen ble han derfor ønsket velkommen og barna har allerede gitt han navnet «Bustetroll». 🙂

Her ser dere litt flere bilder fra Elise. Er de ikke fine?

Bildene kan bestilles HER!

1 kommentar

  1. Gratulerer med nytt familiemedlem! Så lekkert. Og det passet jo så godt på den veggen. De andre bildene du viser er også flotte.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *