Julens beste marsipan konfekt

Dette er julekonfekt som smaker helt uimotståelig, og som
samtidig har sunne innslag av tørket frukt og nøtter.
Marsipankonfekt med frukt og nøtter 
(25–30 kuler)
100 g tørket frukt, for eksempel:
aprikos
tranebær
rosiner
papaya
ananas
100 g nøtter, for eksempel:
hasselnøtter
mandler
usaltede cashewnøtter
pistasjnøtter
kokosmasse
100–150 g marsipan
Hakk alle ingrediensene grovt og bland dem sammen til en
masse. Trill kuler, og ha dem på glass.
Tips: Pynt med et bilde av barna og du har en perfekt gave til besteforeldre, tanter og andre.


3 kommentarer

  1. Mmmmm… så utrolig godt ut:)
    Kjempe koselig glass:)
    Ha en herlig helg
    Klem Merete

  2. Åh det så godt ut :):) *Nomnom*

    Ha en fin kveld videre :):)

  3. Takk for bra tips! Min søster og jeg laget endel konfekt til jul i fjor som vi gav vekk innpakket i cellofanposer. Synes slike gaver er veldig kjekk å gi vekk til de som har alt. Og i dagens samfunn er det endel av dem 😉

    God helg til deg og dine!

    -Helene-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *