Suite Sistina – et helt fantastisk hotell i Roma

Jeg har bodd på mange bra hotell, men dette hotellet var bare helt fantastisk. Suite Sistina ligger på topp ti over europas mest sexy hoteller og det er ikke uten grunn. Alt er bare så gjennomtenkt og full av herlige detaljer. 

Vi bodde først i juniorsuiten, et spennende rom med stor seng og designbadekar plassert midt i rommet. Sengeteppet og putene var av den mykeste fløyel og rommet hadde   spennende lyssetting med blant annet diskokule i taket, (ja, jeg vet, det høres litt tacky ut, men det ga en herlig stemning når alt annet lys var av og rommet ble levende med mange små lyspunkter). Håndklærne og badekåpene var tykke og myke og det var deilig badesalt, vin og lekre kropspleieprodukter satt frem. 

Vi ble på forhånd spurt hvilken musikk vi likte, hva slags puter vi ønsket, hvor varmt vi ville ha det i rommet etc. Alt det var med på å gjøre oppholdet perfekt. 

Senere bodde vi i presidentsuiten. (Vi fikk gratis oppgradering da juniorsuiten kun var ledig to av dagene vi bodde der). En hyggelig ekstraservice. Presidentsuiten var helt fantastisk, høyt til taket og det vakreste mosaikkgulvet, stor rund seng og spennende lys, sjekk ut månelampen som gir flott effekt på veggene:

Og frokosten var bare helt herlig. Vi elsker å sove lenge når vi har fri. På de tolv årene vi har vært sammen tror jeg derfor vi neppe har rukket frokosten mer enn et par ganger. Men her ble den servert på rommet akkurat når vi selv ønsket det. For en luksus! Vi kunne også selv velge akkurat hva den skulle inneholde. Den ble levert presist og det som skulle være varmt var varmt. 

Beliggenheten var også helt PERFEKT!! Hotellet ligger faktisk i samme gaten som spansketrappen, bare noen få 100 meter unna, og det er kort vei til alle serverdigheter som Trevi fontenen, Colosseum etc.
Vi ELSKET Roma og og kommer garantert tilbake.
Kan virkelig anbefales! 🙂

5 kommentarer

 1. Hei!

  Dette så bare fantastisk ut:) også så herlig frokost:)
  Skjønner godt at du kost deg der:)

  Klem Merete

 2. OH MY !!
  Dette må jo ha vært helt fantastisk 🙂
  Her var det virkelig stilig 🙂

  Klem fra Janne som drømmer om Roma 🙂

 3. AI, for en luksus!!!! Godt dere koste dere!

 4. heavenly details! Enjoy!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *