Jeg fant, jeg fant! :-)

I forrige uke oppdaget jeg tilfeldig en liten skatt midt mellom Fredrikstad og Drøbak. 
Jeg har lenge likt de herlige klærne fra ChillNorway, men jeg ante ikke at det var outletstore bare en halv time fra hvor jeg bor. Jeg var tilfeldig innom for å kjøpe eplekasser hos Den blå Ballong i Dilling, ikke langt fra Larkollen og til min store glede oppdaget jeg at de ikke bare solgte kjempefine gamle eplekasser (til kun 100,- per stk) og mange andre spennende gamle saker, men også hadde to store rom fylt kun med klær fra ChillNorway både til barn og voksne!
Celina fikk store øyne da hun så jenteavdelingen og jeg tror ikke jeg overdriver hvis jeg sier hun prøvde klær i en time. Alt ledsaket av glade hvin og «åh, se denne» og «Mamma er jeg ikke fin». Til outletpriser var det ekstra hyggelig og vi kom hjem med masse fint.
Jeg fikk se katalogen deres også, som de har fotografert på det koselige sommerstedet deres. Jeg likte det jeg så så godt, at jeg har avtalt fotografering hos dem til sommer. 
Her ser dere litt bilder derfra.
Hva synes dere?
Har også tatt en titt på den helt nye kolleksjonen deres, og åh, her var det mye fint. Her får dere favorittene mine:
Denne tunikaen er bare HELT nydelig! Elsker det uformelle uttrykket og fargen er fantastisk! Dette blir garantert en favoritt! Må prøve å finne ut hvor jeg får kjøpt den.
Denne synes jeg også er SUPERfin!! 😉
Og denne sommer-onepiecen er jo bare helt herlig!
 Og se denne søte kjolen! It´s all in the details!
Klikk HER for å se mer. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

22 kommentarer

 1. Så fint! Tenker at jeg vil en tur dit etterhvert, ja!!

 2. Å,so kjekt da!!!For eit lykke treff:)ChillNorway har berre so mykje lekkert og so er plagga so behagelege å ha på seg i tillegg;)Kan ikkje verte betre…Tunikaen har eg prøvd og kunne absolutt tenkt meg den i raud.Denne rosa er no også ei fryd for auget da♥Veit ikkje om dei sender,men du finn Hjerteleg V/Mariann på Facebook.Dei har denne tunikaen i rosa,raud og grøn.Butikken ligg i Ulsteinvik utanfor Ålesund.

  Ha ein fin dag♥
  Klem frå Mette.

 3. De har mye fint ja! Kjekt å få flotte gamle eplekasser, man får jo aldri nok kasser!

 4. OJ, MYE FLOTT.
  HYGGELIG OM DU TIPSER OSS ANDRE OM DU FINNER ET STED DE SELGER DEN ØVERSTE ROSA SOMMERKJOLEN. NYDELIG KJOLE TIL VARME DAGER…KUNNE GODT HATT DEN JA…
  HA EN FIN TORSDAG,

  KLEM TOVE

 5. Hei, ja jeg er også stor Chill fan. Den tunikaen var rå kul:)
  Det er genialt å handle på den blå ballong, og særlig til barn. Jeg har lenge tenkt jeg skulle ta en tur dit men jeg bor i Oslo og da blir det ikke så ofte jeg tar turen.

  Ha en flott dag

  Janne

 6. Alltid litt merkelig å høre om butikker rett borte i gata, som man aldri har hørt om. Og noe av årsaken til at jeg ble veldig forvirret, er at det liksom skulle ligge i Larkollen. Hemmm, Larkollen er Larkollen, og det ligger 1 mil unna Dilling. Men når jeg får tilgang til en bil, så skal jeg ta en titt i butikken. eplekasser er et must og det er greit å få tak i noen. Jeg viste at det var noen som solgte eplekasser på Dilling, men ikke at det var en butikk med nytt og brukt. spennende. hilsen Grethe

  1. Hei Grethe, takk for opplysningen, er ikke så veldig god på geografi, og trodde butikken lå i Larkollen 🙂 Nå har jeg rettet teksten slik at det står Dilling i stedet. 🙂

 7. Heia, så mye flott du viste frem, nydelige bilder :O)

  Ha en fin dag videre, hilsen Lisbeth:)

 8. Hei
  Selger de klær til vokse også der?
  http://www.chicliving.no/kategori.php?kategori=57
  Denne nettbutikken har tunikaen og mange flere godbiter fra Chill.

  Hilsen Bianca

  1. Ja, det gjør de 🙂 Takk for tipset om nettbutikk 🙂

 9. Heisann!
  Nyyydelige bilder!! Jeg bor en times kjøring unna og skal jammen passe på å ta meg en tur dit en dag!!
  Ønsker deg en fiiin torsdag! Klem fra Livy

 10. For et vakkert sted!
  Jeg har falt pladask for tunikaen!Kan du gi meg et pip når du finner ut hvor den kan kjøpes??
  gratulerer med dagen!
  klem'
  kathrin

 11. Tror forresten jeg så den på Lille Due her i Drøbak sentrum også. De har egen side på FB så det er bare å sende en forespørsel. De er veldig flinke til å svare.
  Hilsen Bianca

 12. Skjønner godt at du falt for dette stedet. Det var jo bare vakkert der! Tusen takk for tipset. Dit skal jeg sannelig få tatt meg en tur. 🙂
  CN har så mye flott! Jeg vet om noen butikker som har merket. Du kan prøve i Ski, hos Carma Vintage. Nadine i Sandvika Storsenter fører også CN. I Drøbak har de det hos Lille Due og hos Haust på Gullskogen-senteret i Drammen. Jeg var innom Haust for ca en uke siden og da hadde denne kjolen/tunicaen. De finnes også i korte modeller. Sååå fine!

  Håper du har gode dager, Franciska!

  Klem,
  Anette Willemine

  1. Tusen takk, kjære Anette! 🙂 Kjempesnilt med alle de gode tipsene dine! 🙂 Alt bra her, travelt og moro. Håper du også har masse gode dager! God klem Franciska 🙂

 13. Gud så gøy! Jeg bor jo rett borti høgget for den butikken – og det uten å ha visst om det en gang. Takk for godt tips:)

  1. Så moro!! 🙂 Ja alltid moro når man finder skatter der man minst hadde ventet det! Ha en super dag! 🙂

 14. I love chill 🙂

 15. Snuppa, den rosa kjolen selges hos LIlle Due, har kjøpt den i sterkere rosa, men de har den nydelige du viser bilde av også!!
  Klem♥

  1. Supert! Var det ikke det jeg visste! Hvis noen kunne hjelpe meg var det dere kjære bloggvenner 🙂 Ha en strålende helg Anette 🙂

 16. Nydelige klær!!

 17. Hei!

  Takk for tipset, og nå har jeg akkurat vært der…. et skatteparadis for meg som elsker gamle, gode saker:))
  Jeg bor ikke langt unna, men har aldri vært der før. Skal garantert tilbake! Har kjøpt meg to fininger idag;))

  Klem Janne:)