Jeg blir så utrolig glad!

Noe av det, som jeg synes, er mest hyggelig med interiørbloggverdenen er, at det er sted hvor vi oppmuntrer og inspirerer hverandre og ikke er redd for å rose hverandre. Jeg blir like glad hver gang jeg ser noen fremheve en annen på en positiv måte. 🙂

I dag oppdaget jeg til min store glede at Petra Eriksson (som sammen med Ingela Broling har laget bøkene Lev Vackert og Romantiske Hem) hadde laget et flott innlegg om Sanselig sommer på bloggen sin. Det gjør meg så utrolig glad hver gang jeg ser noen som gjør noe slikt.

https://romantiskahem.blogspot.com/2011/01/boktips.html#comments

Jeg har aldri sett på andre som driver med det samme som meg som konkurrenter. Vi er jo bare mennesker med samme interesser som brenner for å inspirere og glede andre.

Jeg vil straks kvittere med å fremheve bøkene til Petra og Ingela, de er jo bare utrolig vakre!

Kan bestilles her: https://romantiskahem.blogspot.com

Fortsett å anbefal andre å være med i boken, den største gleden vi kan ha – det er å gjøre andre glad!

Ha en fabelaktig uke alle sammen!

32 kommentarer

 1. Helt enig.. nydelig bok, som jeg faktisk kjøpte etter anbefaling fra en annen blogger..

  i ♥♥♥

  ha en fin fin dag, og gleder meg til å sette boken din i samlingen min!!

  ♥♥♥ jeg VET den blir bra, og det jeg liker så goddt med boken over er at det refereres til bloggeradresser så kan man kikke mer om man vil…

  ha en fin fin dag♥

 2. hehe.. utrolig bra skrevet over.. hehe.. ok.. så ser du iallefall at man blir ivrig!!

  haha

 3. Er så enig med deg. Det er en fin bloggverden å være i. Har et inntrykk av at det ikke er like mye skryt, oppmuntring og positivitet overalt som det er innen interiørbloggere.
  Det kan vi jo være litt stolte av:)
  Denne boken ser helt skjønn ut!
  Klemmer fra Line

 4. Enig:) Og her kommer litt ros til deg – jeg har akkurat lest artikkelen din fra Stines leilighet i Vakre Hjem, og den levde heldt sikkert opp til mine forventninger – kjempebra! Bra at du viser at den hvite stilen godt kan tilføres litt mørkere farge! Klem; Heidi

 5. Hei kjære du! Du er kjempeflink, leste alltid artiklane dine mange gongar før eg "visste" kven du var! Og bøkene over her er jo berre fantastiske! Stå på! Boka di blir nok eventyrleg! 🙂 Gleder oss alle sammen til den kjem!

  Klem E

 6. For et positivt og hyggelig innlegg :o)) Gleder meg til boken din, MÅ jo bare bli bra den!!

  Ønsker deg en finfin uke 🙂

 7. Bøkene deres er vakre, har begge to selv:) Nå glede jeg meg til din bok skal komme ut og så krysser jeg fingerne for at noen av dere tar motet til dere og lager en jule-bok også:)

  Klem Kaja:)

 8. har den ene boken..
  meg bare til din…
  fin mandag^^*

 9. Ser fram emot din bok jättemycket, jag älskar såna böcker. Lägger in en liten länk i min högerkant om att boken kommer ut i vår.
  Lyckat till och kram
  AnnaMaria

 10. Alltid kjekt med ros..både å gi og få 🙂
  Ser frem til boken…

  Er glad i å følge bloggen din!!

  Klem Martha.

 11. Ja, det er alltid kjekt med feedback og ros, begge veier 🙂

  Flott blogg – flotte bilder 🙂

  Ha en fin mandag.
  Klem fra Malin

 12. I also saw her blog !! o yes their books are great !! but i also will your book !!! good luck girl !!! go for it…happy week Ria…..

 13. Ja..et bedre utrykk enn det får en ikke…det er den største glede…:)
  ha en fornøyelig aften…
  klemklem

 14. Den boka er nydelig! Jeg var så heldig å bli spurt om å delta med bilder i Lev Vackert. 🙂

 15. elsker disse bøker, titter stadig i dem,
  stor inspirasjon i dem,
  blir denne boken solgt hos intriørbutikker?
  gleder meg til den,
  klem fra sylvia

 16. Herlig!!

  Jeg har laget et innlegg om boken din hos meg. Ha en fiiin uke ;)) Klem fra Gry

 17. Heia
  Håper du har fått meg deg innlegget om deg hos
  Svenske interiørblogger.

  https://svenskainredningsbloggar.blogspot.com/2011/01/franciskas-vakre-verden.html

  Gleder meg til boken kommer.
  Og ROSEN FORTJENER DU VIRKELIG!!!!
  Klem Mette

 18. Hej kära vän, vad fint du skriver om vår bok, jag blir så glad och det värmer i mitt hjärta. Jag gör ett inlägg om din bok om ett litet tag eftersom Petra gjort ett idag. Jag såg det efter att jag svarade på ditt mail. Vill du skicka fler exempel på bilder i boken så visar jag gärna de.Du kan skicka dom på min mail i så fall /ingela.broling@gmail.com)
  Jag ser fram emot att få hålla den boken i min hand. Kramar i massor/Ingela.

 19. Ser ut som en fantastisk fin bok. Tror jeg må investere i den!
  Gleder meg også STORT til din bok er ferdig. Veldig spennende:)))

  Ha en fin kveld:)
  Klem Tove

 20. Hejsan!
  Jag är en tjej som bor i samma stad som Petra och Ingela. Så jag känner dem lite…
  Har naturligtvis båda deras böcker. De är såå fina att inspireras av. Nu ser jag fram emot din bok som verkar bli lika underbar. Jag kan tipsa om din bok i min blogg också.
  Jag brukar faktiskt köpa tidningen "Vakre hjem", gillar den verkligen.
  Lycka till med boken!
  Kram Susanne

 21. Så enig, så enig! 🙂 Tenk så muye bedre det hadde vært her i verden om alle hadde tenkt på den måten.

  KLEM

 22. Hej du har jättefinblogg, jag gillar den. Men tycker du borde ha någon omröstning eller liknande för oss läsare. Själv använder jag mig av https://www.valresultatet.se när jag gör mina till min blogg. Glöm inte titta in på min blogg också! 🙂

 23. Hej, gumman!

  Jag håller verkligen med dig. Vi i vår romantiska värld är duktiga på att rosa varandra. Och vi får så mycket inspiration av varandra och förhoppningsvis kanske andra inspireras av just min blogg. Tänk vad många bloggare, t ex modebloggare som blir osams och bara kastar skit på varandra. Vad tråkigt. Jag fick den första boken av Petra och Ingela i julklapp och jag blev så glad. Din bok verkar också vara vacker och helt underbar. Jag hoppas jag kan köpa den också inom en snar framtid.

  Ha en trevlig kväll vännen

  Kram Inka

 24. Kjempe flott! Den største gleden en kan ha det er å gjøre andre glad! Så sant så sant:)
  Gleder meg til utgivelsen av boken, denne MÅ jeg garantert skaffe meg:)

  Lykke til!

 25. Hei hei

  Kom akkurat over bloggen din og må bare få si at du har en veldig flott blogg:)

  W

 26. Så sant! Og bildene i boka ser jo bare lekre og inspirerende ut.

 27. Tack du söta! Det är ju klart att vi ska hjälpa varandra och din vackra bok måste man ju bara berätta om för alla!!!!! KRAM Petra

 28. Beautiful blog and beautiful photos!!!
  I found your blog trhough a friend and congratulation for your talent!! Morena from Italy

 29. Elsker disse bøkene. Boken din blir nok og lekker…lykke til
  Første gang jeg er her faktisk
  Nydelig, følger deg videre
  Klem Tove

 30. Wonderful ting her. Vel, kan du også besøke bloggen min hvis du liker fotografering.

 31. Kjempefin blogg.Jeg ble så fasinert av det Franske Paret,og lurer på hva dem koster og hvor jeg kan bestille dem.Du har en utrolig fin smak,mye likt min,og jeg får slik inspirasjon av å se på den.Tusen takk.Min mailadr.
  torildaasheim@gmail.com Håper å høre fra deg.

  1. Hei Torild

   Takk for hyggelig kommentar 🙂

   Bøkene kan bestilles ved å klikke på linkene over.

   Ha en fortsatt fin sommer!

   Beste hilsen

   Franciska 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *