Vakkert interiør på Norefjell

Det er ingen hemmelighet at jeg liker Kragerø Spa. Men også Norefjell Spa har mye spennende å by på. Vigdis Bergh med Inne Design har hatt en viktig finger med i spillet begge steder. Hun har en egen evne til å lage et vakkert interiør som på en helt spesiell måte tar opp omgivelsene sine på en spennende og overraskende måte. Jeg liker måten hun bruker naturmaterialer blandet med mer elegante elementer.

Legg merke til rekkverket bak som har mønsteret som går igjen en rekke andre steder. Gina Rose Design står bak mange av de vakre mønstrene og tekstilene.
I lobbyen finner man denne imponerende klatreveggen.
Flott med naturmotivene som går igjen. Artig ide å trekke om en stol med et slikt motiv.
Herlig trekk til de værbitte fluktstolene

19 kommentarer

 1. ELSKER interiøret der oppe!! Og alle de mørke takene skaper en perfekt stemning 🙂

 2. Hei
  Med en gang jeg leste Norefjell, så bare 'ramla' det inn med minner…har vært mye på Norefjell i min ungdom….åhhh.

  Ser jeg skulle ha vært tilbake, så fantastisk flotte bilder. Norefjell SPA eksisterte ikke da, men lekkert ser jeg det er!!!
  Klem fra Mette

 3. Fantastisk! Og noe litt annet…:-)

  Med beste hilsen fra
  Katarina

 4. Fantastisk sted 🙂 Og mine hjemtrakter 😉 Morsomt at du tok frem Norefjell!

  Ha en fin dag!

  Klem H

 5. Heisan du. Så flotte bilder til inspirasjon.
  🙂 Susanne

 6. Hei. Det er fra denne reportasjen jeg ble inspirert til opphenget av mine bilder på utstillingen jeg skal ha i helgen. Rustikt med kjettinger =)Selv om jeg er ganske hvit, så liker jeg mange stiler.. og denne reportasjen inspirerte masse husker jeg.

  Anya

 7. Det ser ut til å vre et nydelig sted!

  Klem

 8. Dette hotellet er kjempestilig med unike detaljer 🙂
  Har sett repotage derfra i et interiør blad en gang :))
  Kult med bilder med dyr på :))

  Ha en fin uke!
  Klemz

 9. WOW… Så tøfft interiør! Fikk virkelig lyst til å avlegge et lite besøk 🙂
  Håper du får en fin dag 🙂
  Hilsen Lillian.

 10. Kjempeflott
  Men nå fikk jeg lyst på spaopphold…..

 11. helt enig – fantastisk interiør!!

 12. Lekkert, og absolutt like lekkert i virkeligheten – var der i høst. Tar gjerne turen igjen…..
  Klem, Mette

 13. Hei Franciska og takk for koselig hilsen hos meg! OG for at du la deg til som følger 😉 Jeg har stadig latt meg inspirere av dine bilder i de ulike magasinene og har sett navnet ditt mange steder. Kjempeartig at du fant meg i denne store bloggverden 😉

  Norefjell spa er helt fantastisk, rått og stilig! Jeg var der nå like før jul og jeg var så heldig å få nyte spa-avdelingen. Deilig! Også Kragerø er lekkert og gjennomført. Liker!

  Jeg følger deg gjerne videre, bloggen din er selvfølgelig helt nydelig 😉

  Klemmer fra Gry

 14. Så gøy å se fine bilder fra Norefjell! Jeg var der like etter åpningen og ble fullstendig bergtatt av interiøruniverset de har klart å skape der oppe! Tok også masse bilder, men de forsvant i en ødelagt harddisc…Hadde ikke sagt nei-takk til kattestolen! Å bade på soverommet var heller ikke så dumt…deilig smak av stilsikker luksus!!

 15. Hei
  Innom for å ønske deg godt nyttår i din vakre verden;-)

  Egentlig leter jeg etter et sted for et opphold for meg og villmannen min. Dette var jo midt i blinken;-)) Må utforskes videre. Takk for tips!!

 16. utrolig flott, liker stilen. er det du som har tatt disse bildene?

 17. For noen superfantastiske stoler! En sånn skulle jeg gjerne hatt! Vet du hvem som lager dem?

 18. Ja, kjempefine stoler. Mener at stolene er laget spesielt til Norefjell. Men By Nord har for eksempel puter som ligner.

  🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *