Bilder fra lekehuset vårt!

Vi har et helt vanlig lekehus fra Maxbo, men man kommer langt med hvitmaling og litt stasj og pynt. (Jeg hadde det nok like moro med å innrede det som barna har med å leke i det.)

Vi har akkurat åpnet det opp etter vinteren og i dag var de igjen i full lek i lekehuset, da fant vi frem masse forskjellig såpeboble-utstyr og lagde bobler til den store gullmedaljen.

Et av høydepunktene var da vi lagde artikkelen «Isfest i lekehuset» til Interiørmagasinet.  Det var en skikkelige sommerdag, og så varmt at sjokoladen på kjeksen smeltet nesten før jeg fikk tatt bilder av den. 

Barna storkoste seg med å selge is til bestemor og bestefar og følte seg veeldig store da de fikk lov å bruke riktige penger.
Det gjelder å ha tunga rett i munn!

Den nederste isen er bringebæris (hjemmelaget lett-is med 0 % fett) Den smaker helt nydelig! Den ble til ved et tilfelle. Jeg hadde laget seks-syv forskjellige typer hjemmelaget is og hadde derfor ganske mye eggehvite til overs. I stedet for å kaste dem, pisket jeg eggehvitene stive. Smakte til med sukker og blandet de med frosne bringebær. (Ca 1/3 bringebær). Det blir som en myk tykk sorbet. Mmm, tror jeg får prøve meg på den igjen.

 Livet er herlig!!

65 kommentarer

 1. Så utrolig hyggelig at så mange av dere kjenner igjen artikkelen! 🙂 Det ligger mange timer og tanker bak hver artikkel. Koselig at det blir lagt merke til.

  Ha en strålende uke allesammen!

  Stor klem Franciska 🙂

 2. Husker den repotasjen ja, ungene er jo hel skjønne og lekehuset også.
  Ha en fin uke.
  Kristin

 3. Heisann=)
  Endelig fant jeg igjen lekehus inspirasjonen min=) Jeg kan ikke huske hvilket nr jeg leste denne artikkelen i og finner ikke alle bladene mine å helt tilfeldig finner jeg den her!

  Håper på en nydelig sommer i år også=)
  Lisa Marie

 4. Husker godt denne artikkelen, som bare var helskjønn!! Tenker det var knallmoro å lage den, å at både store og små koste seg:) Å isen så jo veldig god ut….;D

 5. Et virkelig drømme hus. Nydelig innredet. Tenker barna koser seg her.

 6. I have just found your blog and I love it. I hope you do not mind, but I have used two of your photos on my blog and linked them back to You. Thank you very much. Pam

 7. Så med en gang at "disse bildene har jeg sett før" Husker dem fra interiørmagasinet, var det i fjor sommer? Utrolig inspirerende. Mulig å få låne til et sommerlig blogginnlegg senere en gang kanskje?

  Klem Lise

 8. Hei Lise

  Hyggelig at du kjente igjen artikkelen.

  Det er bare å låne bilder fra meg. Bare link tilbake og fortell meg gjerne når du legger det ut. Hyggelig å følge litt med.

  Ha en strålende søndag!

  🙂

 9. Så utrolig vakkert dukkehus du har laget! Jeg ville gjerne ha vært barn der. :o) Så lekkert du har dekorert det med de skjønneste pasteller. Om barna er dine vet jeg jo ikke, men de var i alle fall helt skjønne!

  Klem,
  Anette Willemine

 10. Utrolig flott!!

 11. Hei!

  Så det er du som har den fine lekehytta!
  Jeg har revet ut bildene fra reportasjen 🙂
  Sååå fin lekehytte 🙂
  Flott inspirasjon til lekehytte-prosjektet mitt 🙂

  Fin blogg du har, mitt første besøk her inne.

  -Amalie

 12. Så vakkert lekehus! Vi er midt i planleggingen av lekehus til våre søte små, og er på inspirasjonsjakt. Har du laget benken selv, eller kan man få kjøpt den noen plass?

  1. Hei, hei. Benken er kjøpt på Bohus, men jeg har sett tilsvarende i de fleste store møbelbutikkene. Det er egentlig ment som et lite møbel i gangen. Lykke til med lekehuset! Beste hilsen Franciska 🙂

 13. Hei. Var nysgjerrig på hvilken benk med kurver og madrass du har brukt. Kjøpt den noen steder eller laget den selv?Syns den var både praktisk og fin

  1. Franciska Munck-Johansen

   Hei Jorid, den er fra Skeidar. 🙂 Man får kjøpt maken mange steder. Vi har dem fortsatt, de er veldig praktiske 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *