Velkommen til Gullfjæren Interiør Awards!

Gullfjæren er Årets interiørevent der vi kårer og hedrer Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram. Dette er ikke bare en prisutdeling men et spennende og innholdsrikt event for alle med interesse og lidenskap for interiør.

Arrangementet avholdes lørdag 3. mars 2018, på et av Norges flotteste femstjerners hoteller – Continental hotel i hjertet av Oslo.

Følg oss gjerne  på Facebook for å være blant de første som får vite mer.
På instagram finner du oss som @gullfjaeren.
Husk å tagge bildene dine med #gullfjæren slik at vi finner deg.

Tusen takk til våre flotte sponsorer som er med på å gjøre arrangementet til noe helt spesielt.

Hovedsponsor

Designstudioet Wik & Walsøe ble etablert i 2006 og markerte seg i løpet av kort tid som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen porselen- og glassdesign. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet, som skal skape nye minner og ha varig verdi.
Klikk her for å se mer!

Sponsor

Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift. Hele området rundt Glassverket er som en koselig liten landsby med mange unike butikker, gallerier og spisesteder. I nettbutikken deres finner du et stort utvalg av glass-produkter med mer.
Klikk her for å se mer!

Flisekompaniet er en landsdekkende kjede innen fliser. Kjeden tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og andre oppussingsprodukter til norske hjem.
Klikk her for å se mer!