Velkommen til Gullfjæren Interiør Awards!

Gullfjæren er Årets interiørevent der vi kårer og hedrer Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram. Dette er ikke bare en prisutdeling men et spennende og innholdsrikt event for alle med interesse og lidenskap for interiør.

Arrangementet avholdes lørdag 3. mars 2018, på et av Norges flotteste femstjerners hoteller – Continental hotel i hjertet av Oslo.

Følg oss gjerne  på Facebook for å være blant de første som får vite mer.
På instagram finner du oss som @gullfjaeren.
Husk å tagge bildene dine med #gullfjæren slik at vi finner deg.

Du kan lese mer om arrangementet og de flotte finalistene HER.

Tusen takk til våre flotte sponsorer som er med på å gjøre arrangementet til noe helt spesielt.

Hovedsponsorer

Hardanger Bestikk er Skandinavias største produsent av bestikk i rustfritt stål. Bedriften ligger i Kinsarvik, helt innerst i Hardangerfjorden, omringet av naturlig inspirasjon og historisk påvirkning. Produktene deres bygger på gamle håndverkstradisjoner, samtidig som de hele tiden investerer i nytt produksjonsutstyr for å holde tritt med den teknologiske utviklingen. 

Klikk her for å se mer.

S.Heffermehl har agenturet på de to anerkjente svenske møbelmerkene Artwood og Englesson. Møblene fra Artwood skaper en uanstrengt og avslappet atmosfære, der et rustikt og røft uttykk møter skandinavisk eleganse og kompromissløs håndverkskraft. Artwood har laget møbler siden 1969. I 2015 ble Englesson kåret til «Årets møbelleverandør», utnevnt av den svenske møbelbransjens organisasjn. Englesson ble etablert i Stockholm i 1966, og har egen tremøbel, stoppmøbel og sengefabrikk, der både møbler og senger lages for hånd av de beste materialer.

Klikk her for å se mer! 

Designstudioet Wik & Walsøe ble etablert i 2006 og markerte seg i løpet av kort tid som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen porselen- og glassdesign. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet, som skal skape nye minner og ha varig verdi.
Klikk her for å se mer!

Sponsorer

Anna Bülow lager de vakreste tegningene og maleriene med delikate motiv. Hun har vært kunstner i mer enn 20 år og har en helt unik strek og uttryksform. Bildene hennes finnes i utvalgte interiørbutikker og i mange ulike design butikker rundt omkring i verden. Anna har også laget et eget bilde til vinnerne av Gullfjæren.

Klikk her for å se mer!

Ellos er en av Norges ledende aktører innen hjem og interiør. Her finner du alt du trenger til hjemmet fra møbler, interiørting, lamper, tepper, tekstiler og ikke minst et stort utvalg av sengetøy.

Klikk her for å se mer!

Vakre Hjem & Interiør er bladet for deg som vil bli med inn i de vakreste hjemmene, hyttene og hagene i Norge og i utlandet. Få tips og bli inspirert til å skape ditt unike drømmehjem med vakre detaljer. I hver utgave presenterer magasinet særegne interiører og lar leseren besøke hjem med sjel og individualitet som utstråler glede.

Klikk her for å se mer!

Sølvsmed og designer Kay Bojesen hadde et spesielt talent. Han kunne gi liv til tre, og ble verdensberømt gjennom sine tredyr med sjel, humor og glimt i øyet. Kay Bojesen har over 2000 separate kunsthåndverk på samvittigheten, og hører til blant 1900-tallets mest produktive danske kunsthåndverkere.

Han er best kjent for sine lekende, livsglade aper, gardister og andre tredyr, men hans store produksjon omfatter også smykker, bestikk, tekanner og sølvpokaler.

Klikk her for å se mer!

Farmhousedesign selger spennende klær og vakre håndlagde smykker i 18 K gullbelagt rustfritt stål. Stenene er Swarowski-krystaller, glass og «semi precious»- stener som Ametyst, Zircon, Månesten og lignende. Noen av smykkene er også helt unike eller i begrenset antall. Farmhousedesign leverer produkter til rundt 100 forhandlere i Norge og har egen agent i Sverige.
Klikk her for å se mer!

Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift. Hele området rundt Glassverket er som en koselig liten landsby med mange unike butikker, gallerier og spisesteder. I nettbutikken deres finner du et stort utvalg av glass-produkter med mer.
Klikk her for å se mer!

Flisekompaniet er en landsdekkende kjede innen fliser. Kjeden tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og andre oppussingsprodukter til norske hjem.
Klikk her for å se mer!

Vi ønsker også å takke Daniel Wellington, Floriss Paleet og Posterhouse.

Gjennom fire generasjoner har én og samme familie bygd opp og utviklet Hotel Continental til den virksomheten det er i dag; et av Norges flotteste femstjerners hotell og medlem i The Leading Hotels of the World. Vi er stolte av å ha Gullfjæren akkurat her.