Sunne og kjempegode Brownies med fløyelsmyk og sunn kokoskrem

Sunne Brownies som er glutenfri, uten sukker, som har halvparten av kaloriene til vanlige brownies og i tillegg er kjempegode? Det høres nesten for godt ut til å være sant. Men det er ikke det.

Denne oppskriften har under halvparten av kaloriene som en vanlig brownie har. Den har ikke noe hvitt sukker, den er glutenfri og den har bare sunne ingredienser. I tillegg smaker den utrolig godt.

Denne gangen har jeg laget den med en fløyelsmyk kokoskrem også uten sukker. Dette er virkelig godt.

Her får du oppskriften:

Supergod og sunn Brownie 

Ca 30 stykker 4 x 4 cm

Brownie
130 g dadler uten stein (ca 20 stk)
6 mellomstore egg
75 g bakekakao* (visste du at bakekakao ikke er tilsatt sukker, det er rene pressede kakaobønner)
10 dråper vaniljeekstrakt eller frø fra 1 vaniljestang. Du kan også bruke 1 1/2 teskje vaniljesukker
90 gram Sukrin Gold (kan kjøpes i de fleste helsekostbutikker)
200 g smør eller kokosolje
1 liten klype Maldonsalt eller lignende
1 boks kesam* (kan erstattes av lettrømme eller Creme Fraiche Light)
150 g mandelmel (kan erstattes av havremel (bruk havregryn som du kjører til mel i foodprosessor) Du kan også bruke speltmel om du tåler det.)

Kokoskrem
1 boks* kokosmelk ca 400 g, vanlig type, ikke light (rist ­boksen slik at du hører at det ikke er væske i boksen) Sett boksen i kjøleskapet dagen før for best resultat.
5-6 dråper vaniljeekstrakt, frø fra 1/2 vaniljestang (eller eventuelt 1 teskje vaniljesukker)
2 spiseskjeer honning

Pynt
Blåbær

Sett stekeovnen på 175 grader varmluft.

Ha bakepapir i en liten langpanne på ca. 20 x 40 cm.

Ta steinene ut av dadlene. Kjør dem i foodprosessor sammen med eggene.

Smelt smøret i mikrobølgeovnen eller i en kasserolle. La det avkjøle litt.

Ha resten av ingrediensene i en skål og rør til du får en deilig seigtflytende røre. Ha røren i formen.

Stekes på 175 grader varmluft i ca 15 minutter.
Følg godt med fra det har gått ca. 10 minutter.
Hele hemmeligheten er å steke brownien akkurat passe. Brownie kan ha en nesten flytende kjerne. Den må for all del ikke bli stekt for mye. Stekeprosessen fortsetter etter kaken er tatt ut av ovnen, ta den derfor heller ut for tidlig.
Ta brownien ut av ovnen, la den stå med et rent tørkehåndkle og et firkantet stort fat over, da holder den seg saftig.
Bak den gjerne dagen før, den har bare godt av å sette seg litt. Du kan oppbevare den stekte kaken på kjøkkenbenken.
Serveres med kokoskrem og blåbær.

Ha alle ingrediensene til kokoskremen i en skål.

Det er viktig å bruke den typen kokosmelk som er fast, ikke flytende, ellers vil du ikke få kokoskremen stiv. Hvis det er litt væske i boksen, heller du den fra. Det er også viktig at boksen har stått kaldt for best resultat.

Pisk til alt er blandet godt. Det er lettest med maskin, men går også helt fint for hånd.

Ha en teskje kokoskrem på hvert browniestykke og pynt med et blåbær.

*Info til mine danske læsere: Bakekakao er kakao som bruges til bagning, altså ikke Oboy eller lignende. Kesam er kvarg, du kan også bruke Creme Fraiche Light. Boks betyder dåse.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Vinn et valgfritt kunstbilde til en verdi av opptil kr 5000,- fra Galleri Ramfjord

Annonse

Da har vi gleden av å kunne gi bort et valgfritt kunstbilde fra Galleri Ramfjord til en verdi av opptil kr 5000,-. Vi trekker to heldige vinnere!

Galleri Ramfjord er et spennende norsk galleri med stor suksess også på den internasjonale kunstarenaen. De har samarbeidet med internasjonale gallerier, samt deltatt på messer, i blant annet New York, Miami, Amsterdam og København, og mange av kunstnerne deres har fått et stort navn. Galleriet, som er 20 år i år, ble grunnlagt av Elisabeth Ramfjord, som også eier det i dag. Se mer her.

Konkurransereglene er veldig enkle:
  • Lik Galleri Ramfjord på Facebook. Klikk HER!
  • Skriv JA i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook. Skriv også gjerne navnet på en venn du ønsker å vinne sammen med. Det er ikke et kriterie for å være med i konkurransen, men om du vinner, vinner dere begge. Det er lov å skrive navnet på flere venner. Bare skriv en kommentar for hver.

Lykke til!

Vinneren trekkes 7. oktober.

Vinnerne får et valgfritt bilde med verdi opp til kr. 5000,-. Premien er et gavekort, du får derfor hele summen å kjøpe for. Du kan derfor også velge å kjøpe flere rimeligere verk eller et dyrere. Det bestemmer du selv.

Klikk her og her for å se hvilke kunstnere galleriet representerer, og hva du kan velge i. Du er også velkommen til å komme innom. Galleriet hjelper deg gjerne med å velge ut noe som passer for deg og gir gjerne tips til hva som er en god investering etc.

Original kunst er i tiden som aldri før. Det har aldri vært så mange mennesker på galleriåpninger, eller vært solgt så mye kunst i Norge, som det blir akkurat nå.

Og det er ikke så rart, for kunst er kanskje noe av det viktigste vi kan ha i hjemmene våre, om vi ønsker å skape et personlig hjem.

Det er noe helt spesielt med original kunst. Det er ekte, veldig personlig og det gir liv og energi til hjemmene våre.

Mange tror kunst er fryktelig dyrt og bare for spesielt interesserte, men Galleri Ramfjord har kunst fra 1500,- og oppover. Mange av bildene deres ligger under 5000,-.

Vi er veldig stolte av å ha med Galleri Ramfjord som en av hovedsponsorene på Gullfjæren Interiør Awards som foregår 9. mars 2019 på Hotel Continental. Se mer her.

Da vi besøkte Galleri Ramfjord fikk vi også oppleve at det kan være veldig hyggelig å gå på galleri. Her kan man komme som man er, og det finnes ingen dumme spørsmål.

Elisabeth og de andre som jobber der, tar godt imot alle kunder, og er opptatt av at det skal være en positiv opplevelse. Ta gjerne turen innom. Galleriet. Det ligger i Schwensensgate 1 i Oslo.

De låner også ut kunst til stylinger og andre prosjekter.

Det finnes mange gode grunner til å ha kunst i hjemmet. Her får du 5 av dem.

1. Kunst tilfører interiøret det lille ekstra
Kunst kan være forskjellen på et fint interiør og et helt spesielt interiør. Det løfter helheten og kan være prikken over i-en.

2. Vi blir glade av å ha vakre ting rundt oss
Kunst gjør noe med oss. Vi velger gjerne kunst med hjertet og det å ha noe helt spesielt, som virkelig betyr noe for oss gjør noe med oss.

3. Kunst er et fint samtaleelement
Uansett om kunsten du har er fin eller provoserende, kan den være et fint samtaleemne.

4. Kunst viser hvem du er
Siden kunst er veldig personlig, er det en fin måte å vise hvem du er. Velger du original kunst finnes det bare i det ene eksemplaret og det kan være akkurat det som gjør at hjemmet ditt skiller seg fra alle andres.

5. Det kan være en god investering
Mange tenker ikke på at kunst ikke bare er fint å se på. Det kan også være en god investering. Et godt tips er å spørre de som jobber på galleriet om råd, de vet gjerne hvilke kunstnere som kan være en god investering.

Foto: Galleri Ramfjord/Marianne Haga Kinder.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Sunn vaffelkake som smaker helt himmelsk

Har du lyst til å servere noe godt, som samtidig er sunt? Da bør du prøve denne supergode og sunne vaffelkaken, som er både glutenfri, melkefri og uten hvitt sukker.

Den passer også godt for deg som ønsker å spise ren mat for eksempel for deg som følger Berit Nordstrand sitt opplegg.

Hvis du ikke ønsker glutenfrie vafler kan du erstatte maisenna med vanlig mel eller speltmel.

Her får du oppskriften:

Sunn vaffelkake som smaker helt himmelsk

5-6 personer

Oppskriften gir 10 vaffelplater, du bruker bare 5 plater til denne kaken, men det er fint å ha litt ekstra. De egner seg godt til å bli fryst og smaker godt på matpakken eller lignende.

Vafler
2 egg
3 spiseskjeer honning eller 1/2 dl kokosblomstsukker eller Sukrin Golden
4 1/2 dl rismelk, gjerne med kokos eller hasselnøtsmak, den vanlige typen kan også brukes (kan erstattes av vanlig melk om man tåler melk)
200 g havregryn
150 g Maisenna/Maizena maisstivelse (kan erstattes av potetmel)
1 1/2 teskje bakepulver
1 teskje vaniljesukker
0,5 teskje kardemomme
1 knivspiss salt
125 g smeltet smør eller kokosolje

Fyll
3 dl kremfløte* (hvis du ønsker et ekstra sunt alternativ kan du bruke 4-5 dl vaniljekesam*)
OBS: Hvis du ønsker et melkefritt alternativ kan du bruke Alpro Soya alternativ til kremfløte. Den er laget av soyabønner og kan piskes til krem.
1 teskje vaniljeekstrakt eller 1 1/2 teskje vaniljesukker

Pynt
4-5 plommer* (her kan du bruke hva du vil av frukt eller bær. Jordbær, bringebær* eller blåbær egner seg godt.
Litt valnøtter (kan unnlates)

Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og rør til du får en glatt røre. Du kan også bruke en håndvisp eller en stavmikser.

Stek vaflene gyllenbrune og legg dem på en rist.

Fjern stein fra plommene og skjær halvparten i mindre båter og halvparten i mindre biter.

Pisk kremfløte og vaniljesukker til krem.

Legg en vaffel på et fat, ha på krem eller vaniljekesam og litt plommer i biter. Fortsett til alle 5 vaffelplater er brukt.

Pynt med plommer i båter og valnøtter.

*Info til mine danske læsere: Kremfløte er piskefløde, vaniljekesam er vaniljekvarg. Plommer er blommer, bringebær er hindbær.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Verdens beste tilslørte bondepiker

Noe av det beste jeg visste da jeg var liten, og noe av det beste jeg vet i dag, er tilslørte bondepiker. Dette er en skikkelig klassiker som jeg aldri blir lei.

Det minner meg om da jeg var liten og var på besøk hos mormor og morfar. Det var ved helt spesielle anledninger vi fikk tilslørte bondepiker og gjett om jeg ble glad når jeg så glassene som sto klar i kjøleskapet, da var det fest.

Siden jeg er dansk så kaldte vi det ikke tilslørte bondepiker, men «æblekage med flødeskum». Det er jo et ganske så misvisende navn, da denne desserten jo ikke har det minste med en kake å gjøre, men, men. Uansett navn så er det i hvert fall en skikkelig stjernedessert.

Hemmeligheten ved å lage Verdens beste tilslørte bondepiker er å lage alt fra bunnen av og bruke gode ingredienser. Utover det er det en dessert som er veldig enkel å lage og et ekstra pluss er at alt kan gjøres ferdig flere timer før servering.

Verdens beste tilslørte bondepiker

4 porsjoner

Eplemos
8 epler (bruk syrlige epler)
1 dl sukker
1/2 dl vann
Frø fra 1/2 vaniljestang

Krønsj
4 dl knuste kavringer*
4 spiseskjeer sukker
1/2 teskje malt kanel

Krem
3 dl kremfløte*
Frø fra 1/2 vaniljestang

Eventuelt kanelstenger til pynt

Skrell eplene og skjær dem i mindre biter. Ha dem i en kasserolle sammen med sukker, vann, frø fra en vaniljestang samt vaniljestangen. Kokes til eplene blir myke og begynner å bli til mos.

Avkjøl eplemosen.

Lag krønsjen. Ha kavringene i en kjøkkenmaskin og kjør til det blir til smuler. Smelt smøret i en stekepanne og bland kavring med sukker og kanel. Stek et par minutter til det blir gyllent. Avkjøl.

Ta frem 4 dessertglass og eventuelt kanelstenger.

Pisk fløten, sukker og frø fra en halv vaniljestang til krem.

Anrett desserten lagvis og pynt med kanelstengene.

Kan oppbevares et par timer i kjøleskap før servering.

*Info til mine danske læsere: Kavringer er tvebakker. Kremfløte er piskefløde.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

10 tips til å skape et koselig høsthjem

Høsten er en koselig tid, særlig for oss som er glad i interiør, og nå er det endelig tid for å finne frem pledd og stearinlys og fyre i peisen!

Her får du mine 10 beste tips til å skape et koselig høsthjem:

1. Se på hjemmet ditt med nye øyne. Lat som om du kommer inn i hjemmet ditt for første gang og gå igjennom de ulike rommene. Fjern rot som har hopet seg opp, og ta gjerne litt ekstra i med rengjøringen. Dra ut møbler og støvsug bak, tørk støv også der du ikke pleier å gjøre det. På bilderammer i vinduskarmer og lignende. Ta også bort det som er typisk sommer. Fargerik pynt og lignende.

høst_06

2. Lag gjerne et koselig inngangsparti. Denne hengesofaen laget vi for noen få hundre kroner av en gammel dør. Klikk HER for å få oppskriften.

3. Nå er det tid til å finne frem pleddene og skinnfellene igjen. Bare det å legge ut litt skinn og noen pledd kan være nok til å skape høststemning.

4. Det å tapetsere en vegg, eller male en vegg i en mørkere farge, kan også være en fin og enkel måte å gjøre stuen mer lun på. Vi har for noen uker siden satt opp dette tapetet fra Borge Tapet. Synes det gjorde hele stua. Veggen er malt med Kalkmalingen Fresco i fargen Potato Skin fra Pure & Original. Det gjorde stor forskjell og det var gjort på et par timer.

5. På sommeren liker jeg å ha mindre tekstiler og puter, men når høsten og vinteren kommer er det ekstra hyggelig at sofaen bugner. For enden av sofaen har jeg brukt et lite teppe som egentlig er ment til å ha på gulvet. Men jeg synes det gir en fin effekt som pynt over sofaen. Over det henger et skjerf med skinnremser. Det er gøy å bruke ting på en litt annerledes måte. I midten av sofaen har jeg lagt et bomullspledd fra Home & Cottage. Det myker opp i sofaen og gjør at den ikke ser så ordentlig ut. Det er også praktisk å ha liggende der sofaen brukes mest. Kommer det flekker er det bare å hive det i vaskemaskinen.

6. På kjøkkenet har jeg laget et lite kaféhjørne. På høsten setter jeg frem gjenstander i høstfarger som kanelstenger, marmelade i høstfarger, kaffesiruper etc. Det er enkelt når alt står samlet ett sted og man får ekstra lyst til å lage noe godt og varmt å drikke.

høst_15

7. Stearinlys er et must. Og gjerne i høstfarger.

høst_07

8. Jeg liker å ta naturen inn i stua og særlig på høsten er det mye fint å finne. Kastanjer, fjær, greiner, blader i vakre høstfarger. Det er også en hyggelig aktivitet å ta med barna på.

høst_05

9. Soverommet kan også gjerne få litt mer kos på høsten. Jeg synes det er slitsomt å skulle re opp sengen hver dag med sengetepper og stæsj. Men et varmt pledd og en skinnfell er enkel og fin pynt, som gjør det koseligere på soverommet.

høst_12

10. Nå har du fortjent å kose deg litt. Lag noe godt og varmt å drikke og kryp opp i sofaen med et varmt pledd.

Hurra! Høsten er her!

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Verdens beste eplepai, farmors oppskrift

eplepai

Da jeg var liten pleide farmor å lage denne eplepaien når jeg var på besøk hos dem. Jeg husker enda den gode duften når paien sto i ovnen, og den himmelske smaken av de syrlige eplene mot den søte marsipan-smuldredeigen sammen med myk vaniljeis. Rett og slett himmelsk!

Enkel å lage er den også, og med pynt av epleskall formet som roser, blir det en fin kake å servere for gjester.

Farmors eplepai

7 syrlige epler, gjerne med røtt skall
75 g sukker
75 g mel
75 g smør
300 g marsipan
Litt melis* til pynt

Skrell eplene slik at du får lange epleskall. Skjær eplene i små biter. Ha skallet i en bolle med kaldt vann, og eplebitene i en annen, da unngår du at de blir brune.

Bland sukker, mel og smør til en smuldredeig. Riv marsipanen grovt og bland med eplebitene. Legg epleblandingen i en smurt ildfast paiform og fordel smuldredeigen over. Lag roser av epleskall.

Stekes ved 200 grader i ca. 30 minutter til paien får en gyllen overflate.

Serveres lun med vaniljeis eller pisket krem.

Sikt gjerne litt melis over paien som pynt rett før servering.

*Info til mine danske læsere: Melis er flormelis. 🙂

eplepai_11eplepai_12

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Verdens beste potet- og purresuppe med Salmalaks

Potet og purre_01

Denne suppen er utrolig god! Særlig nå på høsten, hvor det er ekstra godt å kose seg inne med noe varmt og godt.

Barna elsker den og den er full av gode og sunne saker!

Her får du oppskriften:

Potet og purre_04

Potet- og purresuppe med hurtigstekt salmalaks

4 personer
2 purre i ringer
1-2 fed hvitløk
500 – 600 g poteter skjært i mindre biter
10 dl kraft laget på grønnsaks- eller kylling-buljong (jeg liker å bruke Fond Cups fra Maggi eller flytende fond på flaske)
3 dl matfløte
3 spiseskjeer lettrømme
Litt sitronsaft
Salt og pepper
Litt hakket kruspersille
300-400 g Salmalaks (kan erstattes av vanlig laks eller sprøstekt bacon)
Litt sesamfrø

Ha litt smør i en gryte og stek purre og hvitløk mykt på middels varme.

Tilsett poteter og kraft og la alt koke til potetene er møre. Det tar 15-20 minutter.

Ha i fløte og rømme. Kok opp suppen og kjør den med en stavmikser eller lignende til du får en jevn konsistens.

Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Skjær laksen i tynne skiver. Stek den noen få minutter i litt smør, til den bare så vidt er gjennomstekt. Dryss over sesamfrø. Ha på salt og pepper.

Ha suppen i dype tallerkener, legg laksen over og dryss med litt hakket persille. Det er også godt med litt ekstra rømme.

Server gjerne med godt brød.

Hvis du har lyst til å lage skikkelig godt suppebrød kan jeg annbefale dette!

Potet og purre_05Potet og purre_02Potet og purre_03

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Har du prøvd Clafoutis – en fransk klassiker?

moreller_22

Clafoutis med bær

Clafoutis er en av de enkleste og beste franske dessertene, og en flott måte å bruke opp ekstra bær på. Denne oppskriften er full av gode smaker og er veldig enkel å lykkes med. Den smaker himmelsk rett fra ovnen med kald pisket krem, men den er også svært god, kald dagen etter.

Clafoutis
300-400 g moreller (eller andre bær. Frosne bær kan også brukes)
4 egg
125 g sukker
Frøene fra 1/2 vaniljestang eller 1 ts vaniljesukker
1 knivspiss salt
1,5 dl helmelk*
1,5 dl kremfløte*
100 g mel

Tilbehør
3 dl kremfløte
Frø fra 1/2 vaniljestang eller 1 ts vaniljesukker

Pynt
Litt melis*

Sett ovnen på 190 grader.

Smør en paiform på ca 25 cm i diameter.

Fjern steinene fra morellene. Legg dem opp ned på et tørkepapir etter du har tatt ut steinene. Da fjerner du overskytende saft som ellers kan misfarge kaken.

Tips: Bruk en binders* til å fjerne steinene. Dra ut den ene siden på bindersen og bruk den som et lite håndtak. Moreller kan misfarge fingrene dine, hvis du skal rense store mengder, kan det derfor lønne seg å bruke plastikkhansker.

Ha egg, sukker, frøene fra en vaniljestang eller vaniljesukker og salt i en bolle. Pisk det lett sammen for hånd. Tilsett melk og kremfløte og sikt over melet. Bland alt godt sammen til det får konsistens omtrent som vaffelrøre.

Ha røren i paiformen og fordel morellene over.

Stekes midt i ovnen i 35-40 minutter, eller til den er gylden og du kan stikke en tynn kniv i midten og få den ut, uten at det følger med deig.

Den bør ikke stekes for lenge. Følg derfor godt med. Hvis den blir for mørk på toppen før den er ferdig, kan du dekke med litt aluminiumsfolie.

Serveres rett fra ovnen med kald nypisket krem til. Rett før servering drysser du litt melis over.

Den vil falle litt sammen etter du tar den ut av ovnen. Det er helt normalt.

*Info til mine danske læsere: Moreller er kirsebær på dansk, de store søde. Helmelk er sødmælk, kremfløte er piskefløde og melis er flormelis. Binders er papirclips.

moreller_23moreller_21

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Vinn kvalitetssengesett fra Høie – verdi opp til 1500,-

Annonse

I samarbeid med Eiendomsmegler Krogsveen gir jeg nå bort to lekre kvalitetssengesett fra Høie, til to heldige vinnere. Verdi opptil 1500,- per premie.

Konkurransereglene er veldig enkle, alt du trenger å gjøre er:

  1. Lik Krogsveen på Facebook. Klikk HER!
  2. Skriv hvilket sengetøy du liker best, 1, 2, 3 eller 4, i kommentarfeltet på Facebook, eller legg igjen en kommentar her på bloggen.

Jeg trekker to vinnere. Skriv derfor gjerne også navnet på en venn, som du har lyst til skal vinne. (Du kan gjerne skrive flere kommentarer med navnet på flere ulike venner.)

Vinner du, kan du velge mellom 2 sett til enkeltdyne 140 x 200 cm eller 140 x 220, eller et sett til dobbeltdyne 200 x 220 cm så lenge det finnes i fargen du ønsker.

Vinneren trekkes 15. oktober.

Lykke til!

Høie har mange lekre nyheter akkurat nå. Dette er bare noen av nyhetene. Se mer her.

I følge Norsk Kundebarometer, har Krogsveen de mest fornøyde og lojale kundene blant eiendomsmeglerne. For andre året på rad!

Krogsveen har spesialisert seg på eiendomsmegling siden 1975. De har 315 ansatte fordelt på 51 meglerkontorer og mer enn 40 års erfaring har lært dem å ikke overlate noe til tilfeldighetene. De har gjennomprøvde systemer for alt. Det sikrer kompetanse i alle ledd og gjør det mulig å følge opp flere tusen potensielle kjøpere på en god måte. Kanskje det er derfor de har så mange fornøyde kunder.

Hvis du skal kjøpe bolig, har de blant annet et eget boligsøkerregister som hjelper deg til å finne akkurat din drømmebolig. Du kan også få din egen boligkjøpsrådgiver som kan hjelpe deg i hele prosessen. Se mer HER.

Hvis du skal selge bolig, har de en utrolig praktisk lynvurdering, som kan gi deg en verdivurdering av boligen din på noen få minutter. Du vil også få hjelp gjennom hele prosessen, slik at det å selge bolig blir enkelt og trygt. Se mer HER.

Foto: Høie/Krogsveen.

Denne konkurransen er på ingen måte sponset, markedsført, administrert eller knyttet til Facebook.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Da er vinnerne av reisegavekortene trukket

Annonse

Da har vi trukket vinnerne av reisegavekortene på kr 5000,- per stk til Charlott Lifestyle Retreats.

Vinnerne ble:

Cecilie Thorbjørnsen og instagramprofilen tgd_75

Gratulerer så mye!

Vinnerne er kontaktet direkte.

Hvis du ikke vant denne gangen, har du fortsatt mulighet for å vinne denne flotte premien:

Klikk HER for å bli med i konkurransen om å vinneto utrolig flotte Eirin Elegant bestikksett fra Hardanger Bestikk, i fargen gull, til en verdi av hele 2995,- per sett.

Foto:Charlott Lifestyle Retreats/Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.