Middagstips! Superraske og kjempegode egg og baconmuffins med byggsalat

bacon og egg_18

Jeg lager middag i dag sa Vegar. 🙂 Så hyggelig tenkte jeg, for jeg hadde mer enn nok å gjøre med å bli ferdig med å jobbe for dagen.

Ekstra hyggelig var det når jeg oppdaget at han hadde laget disse.

Alltid gøy å prøve noe nytt, og disse har vi ikke hatt til middag før. Sammen med en god salat ble det kjempegodt. Det var også en stor favoritt hos barna. Kan anbefales.

Her får du oppskriften:

bacon og egg_11

Egg og bacon i muffinsformer

Til 4 personer

8 skiver brød
8 egg
8 skiver bacon
Revet ost (Norvegia aller lignende)
Salt og pepper
Serveres med salat

Smør en muffinsform i metall.

Legg en brødskive i hver form, press den godt ned i formen.

Legg en skive bacon i hver, og hell over et stort egg.

enkel middag_4

Topp med revet ost og salt og pepper.

enkel middag_5

Stekes i ovnen ved 200 grader til eggene har stivnet ca. 20 – 25 minutter. Alt etter hvor fast du ønsker eggene.

Serveres med blandet salat. Det var godt med bygg- og bønnesalat til (denne kjøpte vi ferdig blandet hos Kiwi).

bacon og egg_13bacon og egg_15bacon og egg_9bacon og egg_16bacon og egg_14bacon og egg_12

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *