Det gikk ikke helt etter planen

Husker du jeg ba om hjelp til å velge speil? 😊

Jeg fikk masse god hjelp (tusen takk til alle som la igjen en kommentar og hjalp meg med å velge!). Jeg bestemte meg for speil nr 2 og 4, og så for meg at det kunne bli kjempefint. Men det gikk ikke helt etter planen!

Jeg hadde egentlig tenkt å ha to speil på veggen inn mot kjøkkenet, men da jeg fikk speilene var de ganske mye større enn jeg hadde tenkt og det var ikke mulig å få plass til begge der. (Ja, helt enig, jeg burde ha målt først, men jeg så for meg at det sikkert gikk fint. – Det gjorde det ikke!)

Jeg valgte derfor å bytte speil nr. 2 til speil nr. 3 og gjøre helt om på planene.

Nå henger speil nr. 3 alene på veggen inn mot kjøkkenet og speil nr. 4 fikk hedersplassen i stua, over peisen.

Er det mulig! Jeg må jo le litt av meg selv. Men jeg ble veldig fornøyd til slutt.

Her ser du hvordan det ble.

Jeg har lenge syntes det manglet noe på veggen inn mot kjøkkenet. Nå har den fått et fint blikkfang.

Og her ser du hvordan det andre speilet ble. Jeg synes det ble veldig fint med noe rundt til den firkantede peisen.

Det er utrolig fine speil, tunge og i god kvalitet. Det er noe med speil som skaper liv til rommet.

Speilene er fra CKL Interiør som ligger i Gml. Drammensvei 45, på Stabekk. De har blant annet de flotteste prismelysekronene som er håndlaget etter nøyaktige modeller helt tilbake til 1600-tallet, laget på det eneste verkstedet i Skandinavia som lager prismekroner for hånd. De har også unike glass-lamper fra Heggeli design, håndlagde stearinlys, fantastisk fine utelamper og de flotte bunadspleddene fra Fram Oslo.

Her er bare et lite utvalg av det de har. Se mer HER.

Jeg møtte Lotta som har CKL Interiør første gang da jeg var hjemme hos henne og fotograferte hjemmet hennes til en artikkel til Vakre Hjem & Interiør. Jeg ble helt forelsket i de fantastisk vakre lysekronene hennes og det ble starten på et veldig hyggelig bekjentskap. Hvis du har lyst på noe utenom det vanlige, som man har lyst til å ha lenge, kan jeg anbefale å ta en tur innom Lotta. Hun er i tillegg utrolig hyggelig.

Foto: CKL Interiør og Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *