Gangen vår før og etter

Det er moro å se hvor forskjellig et rom kan se ut. Slik så gangen vår ut da vi overtok huset.

Slik ser den ut i dag.

Da vi overtok huset var veggene laksefargede og flisene hadde sett bedre dager. Vi gjorde derfor litt forandringer.

Det var stor mangel på skapplass i huset, vi bestemte oss derfor for å plassere så mange skap som mulig i gangen. Nå har vi derfor plass til klærne til hele familien ett sted. Vaskerommet ligger bare noen få meter unna, det er derfor veldig praktisk når klærne skal legges på plass, særlig siden huset har tre etasjer. Skapene er fra IKEA. Kommodene er fra Skeidar. De var hvite da vi kjøpte dem, vi har akkurat malt dem sorte med Bengalack silkematt.

På gulvet ble det lagt travertin-fliser. De gamle skoddene har vi også malt med Bengalack. I buen fikk vi bygget en stor daybed, som utover å være et hyggelig sted å sitte også har god oppbevaringsplass. Det marokkanske brudeteppet er kjøpt direkte fra Marokko. Lampene er fra IKEA

Før

Etter

Under trappa er det blitt plass til en skjenk, som var en utstillingsmodell på Kid. Den var et skikkelig røverkjøp, som jeg fikk kjøpt for noen få hundrelapper. Den indianske fjærpryden er kjøpt på Etsy til et fotooppdrag. Stolen er fra Kartell. Puffene er fra IKEA.

Her er et par bilder til.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Woow, for en forandring, og guuu så flott det ble! 😀

  1. Så hyggelig du synes det Marie. 🙂
   Ha en fin dag videre.
   Beste hilsen
   Franciska 🙂

 2. Wow, det ble jo kjempe flottDu er flink

  1. Franciska Munck-Johansen

   Tusen takk Nina 🙂