Jeg kan nesten ikke vente med å fortelle dere dette!

Dette er noe jeg virkelig har gledet meg til å fortelle dere!

Det er snart 10 år siden jeg startet med interiørblogging. Det var en ny og spennende verden som åpnet seg, og det gikk ikke lang tid før det vokste frem et stort nettverk av dyktige interiørbloggere som alle var opptatt av å motivere og inspirere hverandre. 

Etter Instagram kom på banen, byttet mange arena, og mange har etterlyst et event eller noe annet for nettopp Interiørprofiler på Instagram.

Marianne Haga Kinder er en av de første interiørbloggere jeg møtte. Jeg var hjemme hos henne for å fotografere hjemmet henne til en artikkel til Vakre Hjem & Interiør og det ble starten på et langt og godt vennskap. Marianne er en helt unik person som er utrolig dyktig både når det gjelder interiør og som blogger og instagrammer.

Vi har i flere år pratet om at det hadde vært hyggelig å lage et event spesielt for alle oss som er glad i interiør og nå skjer det endelig!

Vi ønsker å lage et interiørevent for nettopp å løfte frem alle de som inspirerer oss hver eneste dag gjennom Instagram. Det finnes jo så utrolig mange fine interiørprofiler. Noen av kontoene er små og noen er store. Men fellesnevneren for alle er at de bruker masse tid på å glede og inspirere andre. Det er så mange kreative og dyktige folk der ute med en stor felles interesse, nemlig INTERIØR.

Endelig har jeg gleden av å fortelle dere om årets interiørevent som vil bli avholdt våren 2018!

Vi har valgt å kalle det Gullfjæren. 

Gullfjæren er ikke bare en prisutdeling, det er så mye mer. Denne dagen skal bli årets happening for oss med lidenskap og interesse for interiør. Det vil bli spennende foredrag, stands hvor du kan style og ta egne foto og ikke minst en spennende prisutdeling. Du vil også få mulighet til å møte firmaer som er med på å prege vår interiørhverdag.  

Gullfjæren står for inspirasjon, samhold og kreativitet. Gleder meg til å fortelle dere mer om arrangementet og håper du får mulighet for å være med!  

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *