En leilighet å drømme om

Jeg har en stor svakhet for høyt til taket og frilagte bjelker. Jeg drømmer om en Urban leilighet i et gammelt fabriklokale med masse sjel og personlighet.

Da jeg kom over denne leiligheten i dag, kjente jeg derfor hjertet banke litt ekstra. Se så fint de har gjort det med de skurte veggene og de flotte bjelkene. Jeg elsker til og med interiøret, delikat men samtidig røft og veldig gjennomført. Her kunne jeg ha flyttet rett inn.

Hva synes du? Var det ikke fint?

Leiligheten ligger i Oslo på Rosenhoff, og var faktisk mye rimeligere enn jeg hadde trodd. Hvis ikke det var fordi jeg trives så godt her vi bor, da hadde det vært fristende å slå til. 🙂

Du kan se resten av prospektet her. Den er til salgs gjennom Krogsveen.

Her ser du litt flere bilder.

Foto: Krogsveen/Borowiak

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den med rabatt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Du fant jo «drømmeboligen» både i april og i mai? Jeg tenker du kanskje må finne ut hva du vil ha …. Får du betalt for å dele finn-annonser?

    1. Ha, ha, skjønner hva du mener. 🙂 Nei, jeg får ikke betalt for det 🙂 Men jeg blir selv inspirert av boliger til salgs og vet at leserne mine gjør det samme, derfor deler jeg de fineste jeg finner. 🙂