Jeg tror jeg har funnet drømmeboligen!

Jeg liker å se på boliger til salgs. Her finner jeg alltid mye inspirasjon, og det er gøy å drømme seg litt bort.

Det er ikke så ofte jeg ser boliger som virkelig får hjertet til å banke litt ekstra, men denne som jeg fant i dag, er for meg en skikkelig drømmebolig.

Det er noe med utformingen på huset, den herskapelige stilen, og måten man føler seg ønsket velkommen på når man ser huset. Her kunne jeg gjerne ha tenkt meg å bo. Den ligger i Mysen og er på 593 kvadratmeter med 6,3 mål tomt.

Den har en litt høy pris, men i forhold til hva man får, var det egentlig ikke så ille. (En leilighet i Drøbak på 130 kvadratmeter koster utrolig nok det samme.) Og drømme har man jo alltid lov til, ikke sant?

Den er til salgs gjennom Krogsveen. Se mer her.

Foto: Krogsveen

Følg Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Bestilling av bok 3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Oj, oj, oj, så lekkert! Ja, det kan nok være drømmebolig for noen og enhver, det der. Måtte riktignok males og fikses litt innvendig, men pytt, pytt, det skulle vi nok klart. Aldeles nydelig utvendig er det iallfall. Ja, det er lov å drømme, Franciska. Egentlig er jeg veldig fornøyd med det huset jeg bor i nå, og har ingen planer om å flytte. Så du kan ta det, du.